Anladım hocam 8 -10 k ya monitör önerirmisin çoğunlukla aaa oynuyorumZam yapıp üzerinden indirim yapiyorlar alhi operasyonu kısaca. Monitor teknolojisi cok hızlı gelişmiyor mevcut rekabette pek bir indirim bekleme
Girer illa ki Kasım harbili tek indirim dönemi trdeki neticedeArkadaşlar kasımın 15 20 arası Monitör alıcam cevap verirseniz sevinirim
15k ya monitör önerin aaa oyunlar fps ,simülasyon , hikayeli oyunlar oynuyorum
Aklımda iki tane varda bınlar nasıl
Asus Tuf Gaming VG27AQML1A 27 inç 260Hz 1Ms QHD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör
![]()
ASUS Tuf Gaming VG27AQM5A 27 inç 300Hz 0.3ms Fast IPS Gaming Monitör Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
ASUS Tuf Gaming VG27AQM5A 27 inç 300Hz 0.3ms Fast IPS Gaming Monitör Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla,www.mediamarkt.com.tr
Aoc, msi, HTC, asus gibi markalara bak. Yabancı youtuberlarin testleride var onlarida kurcalaAnladım hocam 8 -10 k ya monitör önerirmisin çoğunlukla aaa oynuyorum
İkinci attıgım asus nasıl yada başka bir monitör ne önerirsin![]()
Aoc 27" Q27G4ZR 0.3ms 260Hz HDMI,DisplayPort Fast IPS 2K Gaming Monitör
Aoc 27" Q27G4ZR 0.3ms 260Hz HDMI,DisplayPort Fast IPS 2K Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr