Neler Yeni

Kaspersky Antivirüs Full Yapma

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Merhaba arkadaşlar,
Yıllardır ESET NOD32 kullanıyorum ama son zamanlarda araştırmalarıma göre Kaspersky'nin daha iyi olduğunu fark ettim. Sorum şu internet sitesinde 1 yıllığı 99 TL.

Lazımbana sitesinde 1 yıllığı 23,90 TL.

Daha önce Lazımbana'dan Win 10 orijinal key almıştım şuan kullanıyorum bir sıkıntı yok ama antivirüs hiç almadım bilmiyorum. Alan var mı aranızda ? Güvenebilir miyim ?

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
Virüs programları kendi arasında bir kaç farklı başlığa ayrılıyor. Lazımbana'da dediğiniz sadece antivirüs olabilir.

İnternet Security almanız daha iyi olacaktır.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Virüs programları kendi arasında bir kaç farklı başlığa ayrılıyor. Lazımbana'da dediğiniz sadece antivirüs olabilir.

İnternet Security almanız daha iyi olacaktır.
Yok detaylı baktım. Kaspersky'nin kendi sitesinde sadece "Antivirüs" versiyonu 1 yıllık 99 TL. Lazımbana'da da "Antivirüs" versiyonu 23,90. Sürüm farkı yok yani. Peki Internet Security almam ne yararıma olur. Zaten antivirüs virüsten korumuyor mu ? Mesela ben virüslü herhangi bir dosya indireyim, indirir indirmez ESET uyarı veriyor dosyayı karantinaya taşıyor. Yine Kaspersky bunu yapmaz mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Internet Security 2 kat fiyat 55 TL.
Gerçi resmi sitede 150 TL. Bayağı fark var.

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
Yok detaylı baktım. Kaspersky'nin kendi sitesinde sadece "Antivirüs" versiyonu 1 yıllık 99 TL. Lazımbana'da da "Antivirüs" versiyonu 23,90. Sürüm farkı yok yani. Peki Internet Security almam ne yararıma olur. Zaten antivirüs virüsten korumuyor mu ? Mesela ben virüslü herhangi bir dosya indireyim, indirir indirmez ESET uyarı veriyor dosyayı karantinaya taşıyor. Yine Kaspersky bunu yapmaz mı ?

Virüs indirdiğiniz dosya'dan gelecek diye bir şey yok. İnternet Sitesinde dolaşırken'de gelebilir.

Farklarını yazacağım birazdan.

Resim olarak ekledim.
Buradan farklara bakabilirsin.

Ekler

• Kaspersky.png
    Kaspersky.png
    88.4 KB · Hit: 218

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Virüs indirdiğiniz dosya'dan gelecek diye bir şey yok. İnternet Sitesinde dolaşırken'de gelebilir.

Farklarını yazacağım birazdan.

Resim olarak ekledim.
Buradan farklara bakabilirsin.
Teşekkür ederim. Internet Security daha mantıklı. Ama keyler güvenilir mi işte ondan emin değilim. Sitede yorum da yok inşallah alan vardır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,116
Üyeler
165,766
Son üye
aybars94
Top Bottom