J japontess 80+ Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 142 Reaksiyon skoru 16 28 Kasım 2025 #1 Kaspersky indirdim bilgisayarı tarattım, yeniden başlat dedim. Klavye mouse gitti. Işıkları yanıyor ama tık yok. Çıkar tak yaptım slot değiştirdim. Napıcam beyler
Kaspersky indirdim bilgisayarı tarattım, yeniden başlat dedim. Klavye mouse gitti. Işıkları yanıyor ama tık yok. Çıkar tak yaptım slot değiştirdim. Napıcam beyler
B bahadırx6 80+ Katılım 10 Aralık 2025 Mesajlar 1 Reaksiyon skoru 0 Çarşamba, 00:39 #2 reis çözebildinmi sorunu bendede aynı sorun oldu ne yaptıysam düzelmedi
J japontess 80+ Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 142 Reaksiyon skoru 16 Perşembe, 20:40 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 bahadırx6 yazmış: reis çözebildinmi sorunu bendede aynı sorun oldu ne yaptıysam düzelmedi Devamı için tıklayın... kanka götürdük format attı bios güncelledi düzeldi
bahadırx6 yazmış: reis çözebildinmi sorunu bendede aynı sorun oldu ne yaptıysam düzelmedi Devamı için tıklayın... kanka götürdük format attı bios güncelledi düzeldi