Neler Yeni

KasperSky İle İlgili Sorularım

Kr0nos6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Kronos
KasperSky nereden alınmalıdır?
KasperSky hangi abonelik alınmalıdır(İnternet sec.-Total sec. gibi seçenekler gördüm ürünü 2 adet pc ye kuracağım)
Uygulama arka planda işlemciyi yoruyor mu?(İşlemcim 360mm kullanımında bile çok ısınıyor o da tuhaf bir konu)

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Kendi sitesinden satın almalısınız. Internet Security versiyonu dışındaki diğer sürümlerini önermem. Hepsiburada gibi yerlerde ucuza satılan lisansların çoğu Warez sitelerinde dolaşan lisanslar.

Kapatılmış Hesap

80+ Bronze
KasperSky hangi abonelik alınmalıdır(İnternet sec.-Total sec. gibi seçenekler gördüm ürünü 2 adet pc ye kuracağım)
Uygulama arka planda işlemciyi yoruyor mu?(İşlemcim 360mm kullanımında bile çok ısınıyor o da tuhaf bir konu)
Bence abonelik almaya gerek yok, Comodo eskiden firewall tek kurulabiliyordu, eğer hala mümkünse Kaspersky free + Comodo firewall yapın sorunsuz çalışır. DNS koruması da ayarlarsanız çoğu kişiden sağlam olur. Daha da ileri giderseniz portları kapatırsınız.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

Yani standart kullanıcı iseniz ücretsiz sürüm yeterli zaten, bir abonelik alıcaksanız direk kendi sitesinden alın tabii ki de.

Kr0nos6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Kronos
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendi sitesinden satın almalısınız. Internet Security versiyonu dışındaki diğer sürümlerini önermem. Hepsiburada gibi yerlerde ucuza satılan lisansların çoğu Warez sitelerinde dolaşan lisanslar.
Hocam internet sec. Aboneliği ile Tam Tarama vesaire yaptırabiliyor muyum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani standart kullanıcı iseniz ücretsiz sürüm yeterli zaten, bir abonelik alıcaksanız direk kendi sitesinden alın tabii ki de.
Ücretsiz sürüm bulamadım, 30 Günlük Deneme Sürümü buldum sadece. Nasıl indirmem lazım

Son düzenleme:

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Hocam internet sec. Aboneliği ile Tam Tarama vesaire yaptırabiliyor muyum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ücretsiz sürüm bulamadım, 30 Günlük Deneme Sürümü buldum sadece. Nasıl indirmem lazım

Bu sınırsız ücretsiz olması lazım yakın zamanda sınırsız ücretsiz olan bu versiyon geldi.

Hawkz

80+ Bronze
7 8 ay önce Kapsersky Total Security satın aldım hepsiburada üzerinden 1 yıllık hala mis gibi kullanıyorum. Tavsiye ederim.

Wikon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Wikon
Steam
naumia
Discord
Redingoo#0558

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Bence abonelik almaya gerek yok, Comodo eskiden firewall tek kurulabiliyordu, eğer hala mümkünse Kaspersky free + Comodo firewall yapın sorunsuz çalışır. DNS koruması da ayarlarsanız çoğu kişiden sağlam olur. Daha da ileri giderseniz portları kapatırsınız.

Hala kurulabiliyor. https://personalfirewall.comodo.com/ Bu bağlantıdan indirmeniz gerekmekte. Sonu .php ile biten bağlantıdan indirirseniz yalnızca CIS inecektir.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Oldukça güzel o zaman. Hatırladığım en güzel firewall'lardan biri.

ekran.PNG

Containtment bölümünde Erişimi Sanallaştırma seçeneklerinden biri açık geliyor. Bu çok büyük bir problem, çünkü eğer açık olursa Comodo buradaki klasörleri korumalı alana alamaz. Ve bu klasörler içerisinde yapılan değişiklikler kalıcı olarak tutulur. Eğer bu klasörlerde veriler varsa, ve zararlı bunları şifrelerse iş işten geçer. O yüzden ilk kurulduğunda ''Belirtilen dosyalar/klasörler'' seçeneği kapatılmalı.

Comodo Firewall'un tek sevmediğim yanı arayüzü. Keşke GlassWire'ın arayüzü gibi bir arayüzü olsaydı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,438
Üyeler
166,925
Son üye
kara1duman
Top Bottom