Kaspersky Premium aktifleştirme kodu gelmedi

Reaksiyon skoru
0
Merhaba, bugün satın aldığım Kaspersky Premium 1 cihaz 2 yıl'ın aktifleştirme kodu gelmediği için desteğe talep göndermiştim. Hesabı yönet kısmından etkinleştirme kodunun tekrar gönderebileceğimi gördüm ve onayladım fakat gelen mailde aktifleştirme kodu alabileceğim bir üyelik olmadığı yazıyordu. Az önce sipariş geçmişine baktığımda hiçbir satın alım gözükmediğini gördüm. Banka hesabımdan para çekildi. Telefonla aramak istedim ama destek kısmında geçici süreliğine kullanım dışı olduğu yazıyordu. Ne yapmalıyım?

Uygulamaya gir etkinleştir yerine tıkla ve hesabımdan bul de.
Uygulamaları indirmek için etkinleştirme yapmam gerektiğini söylüyor.
1728748726722.png

Son düzenleme:
hocam şu an hesap girmeden alıyorum ama 1 ay sonra parayı çekmeye başlayacağını söylüyor. Hesap girmeden aldığım için bu aboneliği nasıl iptal edeceğim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam indirdim girdim ama bu e postaya bağlı abonelik yok diyor.
Bağlı abonelik yok diyorsa yanlış hesap ile girmişsindir ayrıca 1 aylık deneme sürümünde çekmez para ama kart bilgilerini girdiysen bilemem.

Bağlı abonelik yok diyorsa yanlış hesap ile girmişsindir ayrıca 1 aylık deneme sürümünde çekmez para ama kart bilgilerini girdiysen bilemem.
yanlış hesap değil hocam eminim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o aboneliği uygulamayı indirdikten sonra iptal ettim zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,158
Üyeler
175,171
Son üye
SARI_BEY
Geri