Hangi site olduğu hakkında bir bilgim yok. Arkadaşlarla valorant oynuyordum ve sağ alttan 3 kere art arda bu bildirim geldi.Demek ki neymiş, o siteye girmemen gerekiyormuş.
Geçmişimde e sport apili bir site bile bulunmamakta.Hangi site olduğu hakkında bir bilgim yok. Arkadaşlarla valorant oynuyordum ve sağ alttan 3 kere art arda bu bildirim geldi.
Evet, şimdi gördüm arkadaşımın sesini valorant sesli sohbette nasıl kısacağımı bilmiyordum, ben de nereden kısıldığına bakmak için internete yazmıştım. Sonrasında maç bulduğunda istemeden bir siteye girmiştim, galiba bu.Geçmişe gir, 13:06'da hangi sitelere girdiğine bak.
Bilgisayarıma bir zararı olmuş mudur ? Engellenmiş diyor.Evet, şimdi gördüm arkadaşımın sesini valorant sesli sohbette nasıl kısacağımı bilmiyordum, ben de nereden kısıldığına bakmak için internete yazmıştım. Sonrasında maç bulduğunda istemeden bir siteye girmiştim, galiba bu.
Hayır engellediği için olmaz. Ama güvenlik açısından bir virüs taraması yapın. bir şey kaybetmezsiniz.Evet, şimdi gördüm arkadaşımın sesini valorant sesli sohbette nasıl kısacağımı bilmiyordum, ben de nereden kısıldığına bakmak için internete yazmıştım. Sonrasında maç bulduğunda istemeden bir siteye girmiştim, galiba bu.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bilgisayarıma bir zararı olmuş mudur ? Engellenmiş diyor.