Kaspersky vs Norton 360 hangisini önerirsiniz?

Reaksiyon skoru
20
Norton 360 Premium, 10 cihaza kadar izin veriyor ve 2 yıllık fiyatı 489 TL. Kaspersky Premium, 3 cihaz 1 yıllık fiyatı 489 TL.
Norton 360:
+VPN sağlayıcısı daha iyi
+İntertte gezerken daha iyi koruma sağlıyor
+10 cihaz
-Sistem kaynaklarını biraz daha fazla tüketebileceğine dair yazılar gördüm, laptop kullanıcısı olarak benim için ciddi bir dezavantaj
Kaspersky:
+Daha hafif bir yazılm olduğundan söz ediliyor.
-Daha pahalı
-3 cihaz
Çok fazla discorda falan giriyorum bunu için de tarayıcıdan vpn ile giriş yapıyorum,daha ucuz ve ailemin cihazlarına da yükleyebilirim bu açıdan Norton 360 daha iyi ancak sistemi çok yorduğun söz ediliyor. Hangisini tercih etmeliyim?

kaspersky derim susarım.

kasp kullanıyorum memnunum norton hiç kullanmadım(kasp 2 defa ipten aldı pc yi)

Bedava norton almıştım kaldırdım. Crackli programı açmama izin vermiyordu izin ver desem de. Kaspersy.

Bedava olduğu için norton kullanıyorum para vercek olsam arkadaşlarla ortak kasp a girerim

Norton 360 Premium, 10 cihaza kadar izin veriyor ve 2 yıllık fiyatı 489 TL. Kaspersky Premium, 3 cihaz 1 yıllık fiyatı 489 TL.
Norton 360:
+VPN sağlayıcısı daha iyi
+İntertte gezerken daha iyi koruma sağlıyor
+10 cihaz
-Sistem kaynaklarını biraz daha fazla tüketebileceğine dair yazılar gördüm, laptop kullanıcısı olarak benim için ciddi bir dezavantaj
Kaspersky:
+Daha hafif bir yazılm olduğundan söz ediliyor.
-Daha pahalı
-3 cihaz
Çok fazla discorda falan giriyorum bunu için de tarayıcıdan vpn ile giriş yapıyorum,daha ucuz ve ailemin cihazlarına da yükleyebilirim bu açıdan Norton 360 daha iyi ancak sistemi çok yorduğun söz ediliyor. Hangisini tercih etmeliyim?
kapasky alcan moruk nortonu sal norton yerine bitdefender bak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Norton alınmaz. Amerikan yazılımı. Kendi virüs zaten. Seni izler 24 saat.

kaspersky denedim daha önce benim işimi görmedi begenmedim başa cıkamadıgı virüsler var..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,547
Üyeler
183,851
Son üye
brtk
Geri