Neler Yeni

Çözüldü✓ KATANA GF66 11UE-813XTR Garanti

Zafkiel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Efe Su
İlgilendiği Kategoriler
Oyun , Ekran Kartı , SSD
Elimde ''KATANA GF66 11UE-813XTR'' var eylül ayında almıştım . Yakın zamanda SSD i yükseltmesi yapacağım . Garantisi bozulur mu bir yerde kasaya , iç aksanlara zarar vermedikçe garantisi bozulmaz diye duydum veya izlemiştim yardımcı olabilecek birisi var mı

TİTAN.

80+ Platinum
Elimde ''KATANA GF66 11UE-813XTR'' var eylül ayında almıştım . Yakın zamanda SSD i yükseltmesi yapacağım . Garantisi bozulur mu bir yerde kasaya , iç aksanlara zarar vermedikçe garantisi bozulmaz diye duydum veya izlemiştim yardımcı olabilecek birisi var mı
Kanka müşteri hizmetleri sana daha detaylı bilgi verebilir en sağlıklısı onları aramanız olacaktır

Zafkiel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Efe Su
İlgilendiği Kategoriler
Oyun , Ekran Kartı , SSD
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
MSI müşteri hizmetlerine yazdım merak eden arkdaşlar için tr çevirisi ile atıp konuyu kapıyorum:

Merhabalar, MSI Destek ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Garanti etiketinin çıkarılması garanti kuralları açısından bir değişiklik yaratmaz. MSI kullanıcılarının RAM, HDD ve SSD'yi yükseltmek, pilleri değiştirmek ve ayrıca temizlik amacıyla garanti etiketini geçersiz kılmasına izin verilir.

Ancak, belirtilen işlemler sırasında meydana gelebilecek varsayımsal hasarların (örn. çizikler, kırık parçalar, hasarlı pimler vb.) üretici garantisi kapsamında olmayacağını lütfen unutmayın. Bu nazikçe yapılmalıdır.

Prosedür sırasında hiçbir şey hasar görmezse, garantinizi eksiksiz tutmalısınız.

En iyi dileklerimizle,
MSI Müşteri Hizmetleri Ekibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,062,007
Üyeler
168,722