Yok Çelik'ten almayı düşünüyorum.Plastik mi olsun?
Zülfikar mı alsam![]()
Türkiye'nin Kılıç Markası KılıçEvi
Çeliğe kalite prensibiyle değer katıyoruz.Türkiyenin En Büyük KılıçEvi Markası olarak Dünya'nın en iyi kılıçlarını üretiyoruz. Kılıç,Katana Kılıcı,Samuray Kılıcı,Zülfikar Kılıcı,Kılıç Fiyatları,Zülfikar Kılıcı,Osmanlı Kılıç,Samuray Kılıç ve diğer kılıç fiyatlarını uygun fiyat olarak sitemizden...www.kilicevi.com
Benimde o dikkatimi çektiYok Çelik'ten almayı düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zülfikar mı alsam![]()
yanımızda taşımasak bile gerektiriyor mu garip bence sonuçta bıçak gibiSilah ruhsatı gerektirir.
Bu silahı kullanmak için 18 seviye olman gerekmektedir. Bir sonraki seviye için %32 tecrübe puanı kaldı.Samuray yeterlilik sınavına mı girmem gerekiyor
Polisten bulundurma ruhsatı gerekir.Samuray yeterlilik sınavına mı girmem gerekiyor
yanımızda bulundurmayacaksak?Polisten bulundurma ruhsatı gerekir.
Sitede yorum yapanlara baktım normal kimse yok. Adam peşin ödeyebiliyor muyum diye sormuş![]()
Türkiye'nin Kılıç Markası KılıçEvi
Çeliğe kalite prensibiyle değer katıyoruz.Türkiyenin En Büyük KılıçEvi Markası olarak Dünya'nın en iyi kılıçlarını üretiyoruz. Kılıç,Katana Kılıcı,Samuray Kılıcı,Zülfikar Kılıcı,Kılıç Fiyatları,Zülfikar Kılıcı,Osmanlı Kılıç,Samuray Kılıç ve diğer kılıç fiyatlarını uygun fiyat olarak sitemizden...www.kilicevi.com
Bulundurma ruhsatı ev için. Diğerin taşıma ruhsatı deniyor.şimşir çok hoş duruyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
yanımızda bulundurmayacaksak?