Katar pro mu g203 mü

Katar pro daha yeni bir model ama biraz tombul bir mouse Eline uygun olursa onu al. Ben olsam g203 alırdım daha ergonomik bir mouse. 1.5 yıl kullandım bir sorun yaşamadım. Ama aklında bulunsun g203 alırsan pordigy modelini alma Lightsync olan modeli al. Prodigy sorunlu çift basma sensör kesilme gibi sorunları var.

Katar pro daha yeni bir model ama biraz tombul bir mouse Eline uygun olursa onu al. Ben olsam g203 alırdım daha ergonomik bir mouse. 1.5 yıl kullandım bir sorun yaşamadım. Ama aklında bulunsun g203 alırsan pordigy modelini alma Lightsync olan modeli al. Prodigy sorunlu çift basma sensör kesilme gibi sorunları var.
tamam g203 alcam benim mausumdada sensor keslme vardıda o neyden kaynaklı ben pilden diye vere pil değiştiryodumda,

Katar pro alırdım ben

Kesinlikle Katar Pro. G203 idaretelik gibi düşünebilirsin.

Katar Pro diyelim

Kurallara aykırı değil. Kurallarda son mesajı en az 6 ay öncesi atılması gerekiyor.
Reis ben sana kurala aykırı mı dedim? Konunun üstünden 1 ay geçmiş artık cevaplamanız çok mantıklı olmaz diyorum.

Reis ben sana kurala aykırı mı dedim? Konunun üstünden 1 ay geçmiş artık cevaplamanız çok mantıklı olmaz diyorum.
Almamışsa önermiyorum dedim. Ben de öneri yaptım. Çünkü aynı duruma ben düştüm başkaları da düşsün istemiyorum.

Geri