Neler Yeni

Katar Pro vs Razer Viper Mini

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
  • Beğen
Reaksiyonlar: Wedi

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
Hocam light 2 200 bütçemi aşıyor
265₺ çok aşmıyor bence. 25 daha eklemeniz gerekiyor sadece Viper Mini parasına.
Mesaj otomatik birleştirildi:

25₺ bence elinizden düşmeyecek bir ürün için fazla bir meblağ değil.

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,292
İsim
Efecan
Katar proyu kablosuz sanıyorum inanılmaz ya ahahaha kusura bakma hocam

Atyxah

80+ Silver

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
Neden alınmazmış kullanıyorum memnunum ?
Rakibine karşı hem pahalı hem de özellik olarak düşük kalıyor.

Kötü demiyorum ama light2 S varken alınmaz.

Light2 S ve Katar Pro PWM(PAW)3327 kullanıyor özellikleri birebir aynı. Sensörler aynı olunca diğer etkenler olan skatez, kablo ve ağırlık devreye giriyor.

Ağırlık kısmına bakarsak Katar Pro ve Light2 S aynı ağırlıktalar ama Katar Pro'da boyalı skatez ve plastik kablo bulunmakta. Light2 S'e bakarsak yedekleri olan teflon skatezleri ve esnek örgü kablosu bulunmasından dolayı Katar Pro'dan daha iyi oluyor.

Katar Pro'dan daha uygun olup daha üst özellik sunuyor bu yüzden Katar Pro alınmaz onun yerine Light2 S alınmalı.

İnşallah anlaşılmıştır.

Nedense kendimi [Rampage (Gamepower,James Donkey) neden alınmaz ben kullanıyom memnunum] diyen birine açıklama yapıyormuş gibi hissettim. :D

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Wedi

Atyxah

80+ Silver
Rakibine karşı hem pahalı hem de özellik olarak düşük kalıyor.

Kötü demiyorum ama light2 S varken alınmaz.

Light2 S ve Katar Pro PWM(PAW)3327 kullanıyor özellikleri birebir aynı. Sensörler aynı olunca diğer etkenler olan skatez, kablo ve ağırlık devreye giriyor.

Ağırlık kısmına bakarsak Katar Pro ve Light2 S aynı ağırlıktalar ama Katar Pro'da boyalı skatez ve plastik kablo bulunmakta. Light2 S'e bakarsak yedekleri olan teflon skatezleri ve esnek örgü kablosu bulunmasından dolayı Katar Pro'dan daha iyi oluyor.

Katar Pro'dan daha uygun olup daha üst özellik sunuyor bu yüzden Katar Pro alınmaz onun yerine Light2 S alınmalı.

İnşallah anlaşılmıştır.

Nedense kendimi [Rampage (Gamepower,James Donkey) neden alınmaz ben kullanıyom memnunum] diyen birine açıklama yapıyormuş gibi hissettim. :D
Katar pro alınmaz demek yerine katar prodan daha iyi deyip 1-2 tane özellik sunsan daha anlaşılır olurdu

Ben sırf g102 alınmaz dediğim için uyarı puanı yedim o yüzden sordum

Ayrıca katar pro da iyi güzel yani 2 tane kaliteliyi kapıştırınca pek de bir fark etmiyor artık alan da görünüşüne göre alır veya markaya göre ben olsam ki zaten almışım yine katar pro alırdım hem marka hem tasarımı daha çok hoşuma gidiyor artık gerisi tercih meselesi :D

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
Katar pro alınmaz demek yerine katar prodan daha iyi deyip 1-2 tane özellik sunsan daha anlaşılır olurdu

Ben sırf g102 alınmaz dediğim için uyarı puanı yedim o yüzden sordum

Ayrıca katar pro da iyi güzel yani 2 tane kaliteliyi kapıştırınca pek de bir fark etmiyor artık alan da görünüşüne göre alır veya markaya göre ben olsam ki zaten almışım yine katar pro alırdım hem marka hem tasarımı daha çok hoşuma gidiyor artık gerisi tercih meselesi :D
Aslında açıklamıştım.
1623228421095.png

Açıkçası ben marka adından çok özelliklerine ve kalitesine baktığımdan dolayı Corsair veya bir başka marka olması benim için önemli değil. Sonuçta Corsair'in de rezil ürünleri var HS35 gibi...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,683
Üyeler
165,221
Son üye
zortişgali
Top Bottom