Neler Yeni

Katar Pro XT Alınır mı ?

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,034
İsim
göksel yurtcan
rival 3 almak daha mantılı olur hocsm

Barissta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Barış
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Cemal Hasan

Atyxah

80+ Silver
normalini kullanıyorum 2 sensdir taş gibi ne çizik var ne takıldı ne bir şey oldu malzemesi de kaliteli kendisi de hiç ikiletmedi şimdiye kadar

DeoNade

80+ Bronze
Kablosuz modelini kullanıyorum, pil canavarı diyebilirim. Duracell marka da kullansam Bim marketinden almış olduğum pilleri de kullansam 1-2 hafta içerisinde bitiyor. Mouse sağ ve sol el için uygun. Ayrıca DPI ayarlarını seviyorum. Valorant oyununu oynarken tam elime oturduğu için rahat bir oyun deneyimi almıştım. Büyük bir mouse denilebilir ama gerçekten pil tüketimi de az olsaymış tadından yenmezmiş. Bu arada kablolu ile kablosuz ebatları vs. bütün özellikleri aynı. Bilgisayar kasam ile masam arasında çok mesafe olmasa kablosuz tercih etmezdim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kablosuz modelini kullanıyorum, pil canavarı diyebilirim. Duracell marka da kullansam Bim marketinden almış olduğum pilleri de kullansam 1-2 hafta içerisinde bitiyor. Mouse sağ ve sol el için uygun. Ayrıca DPI ayarlarını seviyorum. Valorant oyununu oynarken tam elime oturduğu için rahat bir oyun deneyimi almıştım. Büyük bir mouse denilebilir ama gerçekten pil tüketimi de az olsaymış tadından yenmezmiş. Bu arada kablolu ile kablosuz ebatları vs. bütün özellikleri aynı. Bilgisayar kasam ile masam arasında çok mesafe olmasa kablosuz tercih etmezdim.
Ayrıca eklemek isterim ki Leauge of Legends oynayanlar bilir. Sağ tık çok önemlidir. Deli gibi tıklamalarıma rağmen 1 kere bile takılma yapmadı ve ya temassızlık durumu olmadı. 1 senedir kullanıyorum. Çok fazla irdelemeden direkt olarak gönül rahatlığı ile satın alabilirsin. Malzeme kalitesi vs. her şey çok iyi elinde hissetmiyorsun büyüklüğüne göre.

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Cemal Hasan
Eee yani mi ? Bu nasıl cevap be ? Bir miktarda olsa indirim de olduğunu haber edip iyilik yapmaya çalışıyoruz çocuğun verdiği cevap eee yani, sonra diyorlar ki forumda niye vakit geçirmiyorsunuz. Lol...

Barissta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Barış
Eee yani mi ? Bu nasıl cevap be ? Bir miktarda olsa indirim de olduğunu haber edip iyilik yapmaya çalışıyoruz çocuğun verdiği cevap eee yani, sonra diyorlar ki forumda niye vakit geçirmiyorsunuz. Lol...
Kanka 367 tl indirim mi. Ne diyosun alooo

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Cemal Hasan
Kanka 367 TL indirim mi. Ne diyosun alooo
Dolar "18,23" Euro "18,51". Evet 367 TL indirim "kardeşim" . Çünkü o an online alışveriş sayfalarında anlık olarak en ucuz fiyat o satıcıya aitti. Belki şu an başka satıcıdır 1 saat sonra başkadır. Burada insanlar size yardımcı olmaya çalışırken abidik gubidik ***** saçma tepkiler vermeyin.

eyer25pro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Efehan yer
almayın bende catar pro aldım pişman oldum

Barissta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Barış
Dolar "18,23" Euro "18,51". Evet 367 TL indirim "kardeşim" . Çünkü o an online alışveriş sayfalarında anlık olarak en ucuz fiyat o satıcıya aitti. Belki şu an başka satıcıdır 1 saat sonra başkadır. Burada insanlar size yardımcı olmaya çalışırken abidik gubidik ***** saçma tepkiler vermeyin.
Hayır. O anda amazonda ss rival 3 320 tl di. Zaten ee yani derken kötü niyetim yoktu. Ne demek istediğini anlamadım o kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:

almayın bende catar pro aldım pişman oldum
Catar pro başka catar pro xt başka. Neden pişman oldun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,413
Üyeler
164,662
Son üye
Kamilla