Neler Yeni

Katarlı gençlerin Türkiye'de sınavsız bir şekilde okumasına ilişkin haber

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Sevgili arkadaşlar şuan gündem olan bu mesele çok yanlış anlaşılmış o sebepten bunu yazma ihtiyacı hissettim. "Katar ile yapılan anlaşma, askeri öğrencilerin değişim programı çerçevesinde karşılıklı olarak okutulmasına ilişkindir." Yani bir nevi öğrenci değişim programı olarak düşünebilirsiniz.,
t24-haber-ozur.jpg

Her iki tarafın da kendi lehine haberler yapıp durduğu ülkemizde çoğu haber yalan. O sebepten önce araştırmak gerekiyor. İyi forumlar :)

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Sevgili arkadaşlar şuan gündem olan bu mesele çok yanlış anlaşılmış o sebepten bunu yazma ihtiyacı hissettim. "Katar ile yapılan anlaşma, askeri öğrencilerin değişim programı çerçevesinde karşılıklı olarak okutulmasına ilişkindir." Yani bir nevi öğrenci değişim programı olarak düşünebilirsiniz.,
Alıntıyı görüntüle

Her iki tarafın da kendi lehine haberler yapıp durduğu ülkemizde çoğu haber yalan. O sebepten önce araştırmak gerekiyor. İyi forumlar :)
5. Konu glb

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Resmi Gazete’yi açıp protokolleri okumanı öneririm. Protokollerde “sınavsız” öğrenci alınacağına dair herhangi bir madde veya bilgi yok, fakat bahsi geçen durum internet ortamında nedense “sınavsız” öğrenci alınacak diye yayıldı. Duyduklarınıza ya da internetteki kim yanlısı belli olmayan birkaç siteye inanacığınıza resmiyete bakmanızı, gerçek bir araştırma yapmanızı öneririm.

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Resmi Gazete’yi açıp protokolleri okumanı öneririm. Protokollerde “sınavsız” öğrenci alınacağına dair herhangi bir madde veya bilgi yok, fakat bahsi geçen durum internet ortamında nedense “sınavsız” öğrenci alınacak diye yayıldı. Duyduklarınıza ya da internetteki kim yanlısı belli olmayan birkaç siteye inanacığınıza resmiyete bakmanızı, gerçek bir araştırma yapmanızı öneririm.
Bunu bana karşı mı dedin hocam ? Rica etsem yazdıklarımı bir daha okur musun ? Ben de bu haberin tam anlamıyla doğru olmadığından bahsettim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Çekil türko ben tıp okuyacam
Tamam abim buyur

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Türkiye'de siyasi ahlak az olduğu için bunlar olucaktır. Benim üzüldüğüm bunlara halen inanan insanlar olması.

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Türkiye'de siyasi ahlak az olduğu için bunlar olucaktır. Benim üzüldüğüm bunlara halen inanan insanlar olması.
Sen de yazılımla ilgileniyorsun. Bizim gibi araştırmacıları kandırmak kolay mı ? 🤣🤣

Top Bottom