Kaval Kemiği Kırığı ( iyileşme süreci )

『Forbidden』

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
373
Daha önce buna benzer kırıklar yaşayanlar varsa yardımcı olursa sevinirim 😍

Yaklaşık 4 ay önce bi aracanın çarpaması sonucu bacağımdaki her iki kemik te kırıldı 95 gün bacağım tam alçıda kaldı bügün de alçıdan sonra 10. Kontrolüme gittim bana artık tek baston ile yürümemi söyledi ama fizik tedaviyi 2-3 kez söylememe rağmen gerek yok dedi şuan hâlâ yürüyemiyorum ve daha bacaktaki kaynama da yüzde yüz tamamlanmadı bana şubat sonu gibi eskisi gibi olur dedi sizce fiziğe gideyim mi ve küçük kemiğinde hafif bi yamukluk var ama doktor onun normal olduğunu söyledi zamanla eski halini alacağını söyledi sizce şubattan önce yürümeye başlayabilirmiyim

Ekler

• IMG_8008.webp
    IMG_8008.webp
    90.5 KB · Hit: 12
  • IMG_8009.webp
    IMG_8009.webp
    44.3 KB · Hit: 9
  • IMG_8010.webp
    IMG_8010.webp
    61.1 KB · Hit: 9
  • IMG_8011.webp
    IMG_8011.webp
    92.5 KB · Hit: 10
Daha önce buna benzer kırıklar yaşayanlar varsa yardımcı olursa sevinirim 😍

Yaklaşık 4 ay önce bi aracanın çarpaması sonucu bacağımdaki her iki kemik te kırıldı 95 gün bacağım tam alçıda kaldı bügün de alçıdan sonra 10. Kontrolüme gittim bana artık tek baston ile yürümemi söyledi ama fizik tedaviyi 2-3 kez söylememe rağmen gerek yok dedi şuan hâlâ yürüyemiyorum ve daha bacaktaki kaynama da yüzde yüz tamamlanmadı bana şubat sonu gibi eskisi gibi olur dedi sizce fiziğe gideyim mi ve küçük kemiğinde hafif bi yamukluk var ama doktor onun normal olduğunu söyledi zamanla eski halini alacağını söyledi sizce şubattan önce yürümeye başlayabilirmiyim
Çok geçmiş olsun hocam. En erken zamanda iyileşir umarım.

Sağolun hocam teşekkür ederim 🙏
Benim pek bir bilgim yok ama kimse yazmamış bari ben yazıyım. Kalsiyumlu şeyler muhtemelen iyi gelir peynir süt vs. Onun dışında da aklıma çok fazla şey gelmiyor. Çok fazla zorlamayın çok kullanmayın fizik terapi gidebiliyorsanız deneyin isterseniz.

Fizik tedavi ile aletli pilates öneririm. Doktora danışmadan başlamayın asla.
Kaynama vs tamamlandıktan sonra sağlığınız yerine geldikten sonra aletli pilates tekrar guclenme icin çok iyi tavsiye edilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,785
Üyeler
186,108
Son üye
grindneverends
Geri