Neler Yeni

Kayıt alanımda bulunan liseye kesinlikle girer miyim ?

Yusufhk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf hamza
Merhabalar, yakında liseye geçecek bir 8. sınıf öğrencisiyim. İlk dönem ortalamam 93 civarıydı. İkinci dönemde yüksek ihtimalle o civarda gelecek. Lgs'de kötü bir not alırsam diye yerel yerleştirme ile öğrenci alan liselere baktım. Kendi kayıt alanımda, ortalaması 85 olan bir lise var. Okul evimden uzak olsa da kendi kayıt alanımda(30 dk fln yürüreyerek). Hem obp hem de kayıt alanı göz önünde olduğunda gitme ihtimalim ne kadar yüksek

Valofren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Mahmud Said Erdem
Instagram
valofren
Discord
mt09kedy
YouTube
valofren
Merhabalar, yakında liseye geçecek bir 8. sınıf öğrencisiyim. İlk dönem ortalamam 93 civarıydı. İkinci dönemde yüksek ihtimalle o civarda gelecek. Lgs'de kötü bir not alırsam diye yerel yerleştirme ile öğrenci alan liselere baktım. Kendi kayıt alanımda, ortalaması 85 olan bir lise var. Okul evimden uzak olsa da kendi kayıt alanımda(30 dk fln yürüreyerek). Hem obp hem de kayıt alanı göz önünde olduğunda gitme ihtimalim ne kadar yüksek
kanka git lgs ye çalış bu liseye obp ile zaten girersin lgs yle yerleşmeye bak sen

Yusufhk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf hamza
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
okul uzağımda diye bir gerginlik var, kendi kayıt alanımda olsa da adresim okuldan uzak, o yüzden benden daha öncelikli olabilirler diye düşünüyorum

Top Bottom