Neler Yeni

Kaynaştırma Raporu Hakkınd

UnderGoin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
618
İsim
XXXX
ne testi hastalığı ne bunları bilmeden bir yorum yapamam torpil olabilir ama o kadar doktor tanıdığının olduğun düşünmüyorum

askerlikten muaf ve ekpss ye girebiliyorsunuz bazı avantajları var ama sıkıntı çıkartabilir
kanka 18 yaşından sonra cıkartamıyormuş anlatıyodu bize çozger raporu varmış ondada ögv diye bir şey varmış o ögv de ise an alt sınıfmış ağır engelli felan diye geçmiyormuş karışık işler
Mesaj otomatik birleştirildi:

1741525110427.png

1741525176324.png

cocuk engelli olarak geçmiyor kafayı yiyecem bende istiyom ya

1741525281388.png

söyle bişey var tabi
27 yaşında kadın doktora gidiyor sen otizimlisin diyorlar tanı koyuyorlar
bizden hiç bir farkı yok
bu kadın savant tanılı anladığım kadarıyla kaldı ki çoğu tanı gereksiz öylesine tanı koyuluyor ben 27 yaşındayım aaa otizmliymişim denecek kadar basit bir şey değil hafif orta ağır otizm en geç 3 4 yaşında tespit edilir hiç olmassa birileri söyler kreş öğretmeni falan otizm basit bir hastalık değil tandıktan sonra anlıyorsunuz zaten gerçek otizm hastalarını otizimli olduklarını ve bu süreç ebeveyn için oldukça zorlu bir süreç ev içi davranışları dışardaki davranışları tuhaf oluyor.
kanka 18 yaşından sonra cıkartamıyormuş anlatıyodu bize çozger raporu varmış ondada ögv diye bir şey varmış o ögv de ise an alt sınıfmış ağır engelli felan diye geçmiyormuş karışık işler
bilmiyorum disleksi olabilir

UnderGoin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
618
İsim
XXXX
bu kadın savant tanılı anladığım kadarıyla kaldı ki çoğu tanı gereksiz öylesine tanı koyuluyor ben 27 yaşındayım aaa otizmliymişim denecek kadar basit bir şey değil hafif orta ağır otizm en geç 3 4 yaşında tespit edilir hiç olmassa birileri söyler kreş öğretmeni falan otizm basit bir hastalık değil tandıktan sonra anlıyorsunuz zaten gerçek otizm hastalarını otizimli olduklarını ve bu süreç ebeveyn için oldukça zorlu bir süreç ev içi davranışları dışardaki davranışları tuhaf oluyor.

bilmiyorum disleksi olabilir
zoruma gidiyo sapasağlam cocuğun boyle olması 18 yaşından sonrada gidr hafif düzeyde cıkartır ekkps girer

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,559
İsim
Mert Can Ergün

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
cocuk engelli olarak geçmiyor kafayı yiyecem bende istiyom ya

Alıntıyı görüntüle
Hafif düzey insana 40 vermiyorlar 25 veriyorlar 25 de hiçbir işe yaramıyor

EREN PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
EREN
Arkadaşlar bir tane arkadşım var kaynaştırma raporu çıkarttırmış eğitim hakları ve diğer haklar felan da var bunların tam hakları oldukları için sahte 70 gün devamsızlık yeteneğin felan edildi soyluyor sınavlar kolay yapılıyor bu nasıl cikartılıyorsa içeride çıkışartalım
Dikat dağınıklık raporun olması lazım

Ne kadar salıyosunuz birisi otizim birisi özürlü olman lazım demiş dersleriniz kötü ve anlamakta zorlanıyo olması lazım bu eğitimi yada raporu alabiliyorsunuz ve ila özel ders almanız gerekmiyo yakın arkadaşımdan biliyorum

Son düzenleme:

Ne kadar salıyosunuz birisi otizim birisi özürlü olman lazım dersleriniz kötü ve ve anlamakta zorlanıyo olması lazım bu eğitimi yada raporu alabiliyorsunuz ve ila özel ders almanız gerekmiyo yakın arkadaşımdan biliyorum
iyide o da disleksi kapsamına giriyor zaten çoğu okulda özel eğitim öğretmeni yok ama dislekside yüzde 20 der yani ekpss giremez engelli değildir tam olarak

EREN PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
EREN
iyide o da disleksi kapsamına giriyor zaten çoğu okulda özel eğitim öğretmeni yok ama dislekside yüzde 20 der yani ekpss giremez engelli değildir tam olarak
Zaten öğrenme güçlüğü olan kişilere veriyo bi engeli olması lazım değil

UnderGoin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
618
İsim
XXXX

Ne kadar salıyosunuz birisi otizim birisi özürlü olman lazım demiş dersleriniz kötü ve anlamakta zorlanıyo olması lazım bu eğitimi yada raporu alabiliyorsunuz ve ila özel ders almanız gerekmiyo yakın arkadaşımdan biliyorum
peki biliyorsan bu kişilerin tam hakları neler

EREN PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
EREN
peki biliyorsan bu insanların tam hakları neler
vala sınavlar dağa kolay dağa fazla devamsızlık hakı tam bilmiyom sınıfta kalmama çok abartmamak lazım hiç gelmesen yada full 0 alırsan kalırsın yoksa çok zor kalmak bide ders alabiliyosun şart değil

vala sınavlar dağa kolay dağa fazla devamsızlık hakı tam bilmiyom sınıfta kalmama çok abartmamak lazım hiç gelmesen yada full 0 alırsan kalırsın yoksa çok zor kalmak bide ders alabiliyosun şart değil
lgs yks hariç ama kaynaştırma öğrencisi diye liseye falan girebiliyolar bizim olulda çok var meslek diye herhal

UnderGoin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
618
İsim
XXXX

lgs yks hariç ama kaynaştırma öğrencisi diye liseye falan girebiliyolar bizim olulda çok var meslek diye herhal
benim arkadaş şimdi istese beşiktaş lisesine gidebilirmi yani

EREN PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
EREN
benim arkadaş şimdi istese beşiktaş lisesine gidebilirmi yani
yok okadar değil mesela benim arkdaş açıkta kalmış liseye girememiş rapor sayesinde kaynaştırma öğrencisi olarak girmiş senin arkadaşında kaynaştırma öğrencisi o liseyede zaten o rapor sayesinde girmiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,184
Üyeler
169,543
Son üye
mnhr1f
Top Bottom