Neler Yeni

Yardım Kaza yaptım, suçlu kim?

eneskaya6

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Uygunsuz davranış
Sen okuduğunu anlamayı bırak, kendi yazdığından bir haberdarsın. Bak bakalım önceki iletine kim hangi olasılıklardan bahsetmiş. Olmamış şeylerden bahseden kim acaba? 🤣 Hangi laboratuvar ortamında üretildin? Sanrı bu başka bir şey değil. Sadece trafikten değil, sosyal hayattan diğerlerinin güvenliği gereği uzak tutmaları lazım seni.
Olasılık mı? senin yaşın İQ seviyenden büyük gelmiş burda milletle sidik yarıştırıyorsun. Yapılması gereken işlemleri olasılık diye anlayacak beynin yok bide gelmiş trafik hakkında konuşuyorsun.
“yandan akan trafiği de sıkıştırıp olabilecek kaza riskini arttırıyor. ” Oraya park edilmeme sebebi kaza olacak olması dimi zekasız forum sever bu kuralı koyanlarda acaba biri gelirde buraya park ederse sağ şeritten gecen kisi ona carpmamak icin sola kayar ve kaza yapar diye düşünüp yere düz şerit cekmis olabilir mi :) bide gelmiş laf yetiştirecekkk adam kurallara bile olasılık diyecek kaza olasılığını azaltmak icin var o kurallar dimi

kaantzl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
kaan tozlu
Olasılık mı? senin yaşın İQ seviyenden büyük gelmiş burda milletle sidik yarıştırıyorsun. Yapılması gereken işlemleri olasılık diye anlayacak beynin yok bide gelmiş trafik hakkında konuşuyorsun.
“yandan akan trafiği de sıkıştırıp olabilecek kaza riskini arttırıyor. ” Oraya park edilmeme sebebi kaza olacak olması dimi zekasız forum sever bu kuralı koyanlarda acaba biri gelirde buraya park ederse sağ şeritten gecen kisi ona carpmamak icin sola kayar ve kaza yapar diye düşünüp yere düz şerit cekmis olabilir mi :) bide gelmiş laf yetiştirecekkk adam kurallara bile olasılık diyecek kaza olasılığını azaltmak icin var o kurallar dimi
Helal olsun ama o arkadaş elindeki bayrağı sallamaya devam eder türkiyenin niye ilerleyemediği belli.

eneskaya6

80+ Silver
Motorcu haksız ( konuyu okumadım)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adam kalp krizi geçirdi diyelim ne olacak gene arkadan vuracakmısın
Kalp krizi gecirseydi eğer büyük kazada gidilir kan tahlili yapılır kalp krizi geçirip geçirilmediği doğrulanır. Bir insanın trafikte kalp krizi geçirip kazaya karışma ihtimali normal kazalara göre çok cok düşük yani verdigin örneğin bi anlamı değeri yok.

kaantzl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
kaan tozlu
Motorcu haksız ( konuyu okumadım)

Adam kalp krizi geçirdi diyelim ne olacak gene arkadan vuracakmısın
arkadaşım sen neden bahsediyorsun ya sen bunu sorarken kendinden utanmadın mı ben nasıl bu kadar çocukça bi soruyu sorabilirim diye olasılıkla konuşma diyosunuz sonra kendimiz olasılık konuşuyosunuz, telefonla konuşmakla kalp krizi geçirmek aynı şey mi.

Öncelikle geçmiş olsun hocam. Olabilecek en doğru hareketi yapmışsın. Aracın arıza çıkarsaydı da oraya çekmek durumundaydın zaten. Yandan akan trafiğe bakınca aksatmadığın da açık. İkaz lambaları da açık. Bütün kutucuklar tik ile işaretli zaten millet neden tartışmış garip açıkçası.

Tampon bir tık göçmüş gibi gözüküyor önemli olan kısım şasinin yamulup yamulmaması. Onu da tamponu çıkartmadan söylemek zor. Verilmiş sadakan varmış lambaların kırılmamış. Dışarıdan sadece kozmetik hasar gibi gözüküyor. Eğer takılmazsanız ve emanetlik bir durum değilse böyle bile devam edebilirsiniz. Çıkma bir tampon veya boya iki seçenek (şasi hasarlı değilse). Bunu da ustalara danışmadan tahmin yapmamak daha iyi olur.

Polis mevzusu ise muhtemelen geçersiz kalacaktır çünkü kaza sonrasında herhangi bir tutanak olmadığı için kaza butlan sayılabilir. Ayrıca sonrasında karşılıklı olarak sözlü bir şekilde sözleşme yaptığınızdan ve bunu tasdikleyecek bir kayıt olmadığından ileri bir işlem yapmaları güç.
bu arkadaşa da son defa yazıyorum insanlara laf yetiştireceğine git bak yazına ilk olasılıklardan kim bahsetmiş. kendinden bi habersin

Whoose11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Osman

Nasıl manipülasyon yapmaya çalışıyor şuna bak. Çizgiden bahseden mi var ahraz. "Olasılık?" diye başlayıp "Olasılık anlamayacak beyin yok" şeklinde devam etmen kimin neye sahip olup olmadığını çok net gösteriyor. Olasılıklardan bahsedip "kurallara" kıvırman da yılbaşı gecelerinde özene bezene seçilecek cinsten. Kendin çalıp kendin oynuyorsun 💀

kaantzl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
kaan tozlu
Nasıl manipülasyon yapmaya çalışıyor şuna bak. Çizgiden bahseden mi var ahraz. "Olasılık?" diye başlayıp "Olasılık anlamayacak beyin yok" şeklinde devam etmen kimin neye sahip olup olmadığını çok net gösteriyor. Olasılıklardan bahsedip "kurallara" kıvırman da yılbaşı gecelerinde özene bezene seçilecek cinsten. Kendin çalıp kendin oynuyorsun 💀
Bence milletle iddialaşmayı kesip yaşanan olaya bak millete olsalıklardan bahsetme diyip yok araba arızalansaydı yok kalp krizi geçirseydi deme abimiz açıkca hatalı orası emniyet şeridi değil telefonla konuşmada trafiği aksatmak için geçerli bi sebep değil, muz cumhuriyeti değil burası yok kenara çekmiş kaza olsa orda durucaktı dörtlü yakmış abimizinde galiba ilk tatsız olayı bi hata yapmış tutanak tutmayarak sağlık olsun en azından sigortadan yapılırsa bir de hasar kaydı çıkıcaktı dışarıda bikça bin tl ye hallolur geçmiş olsun.

Whoose11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Osman
arkadaşım sen neden bahsediyorsun ya sen bunu sorarken kendinden utanmadın mı ben nasıl bu kadar çocukça bi soruyu sorabilirim diye olasılıkla konuşma diyosunuz sonra kendimiz olasılık konuşuyosunuz, telefonla konuşmakla kalp krizi geçirmek aynı şey mi.

bu arkadaşa da son defa yazıyorum insanlara laf yetiştireceğine git bak yazına ilk olasılıklardan kim bahsetmiş. kendinden bi habersin

Ben olasılıklardan bahsetmediğimi ne zaman savundum? Sizi seçerek mi yolluyorlar?

eneskaya6

80+ Silver
sen başka seviyesin okuma yazması olmayan adamlarla bile muhattap oldum onlara bile laf anlattım ama sen bambaşkasın. En iyisi mute

Whoose11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Osman
Bence milletle iddialaşmayı kesip yaşanan olaya bak millete olsalıklardan bahsetme diyip yok araba arızalansaydı yok kalp krizi geçirseydi deme abimiz açıkca hatalı orası emniyet şeridi değil telefonla konuşmada trafiği aksatmak için geçerli bi sebep değil, muz cumhuriyeti değil burası yok kenara çekmiş kaza olsa orda durucaktı dörtlü yakmış abimizinde galiba ilk tatsız olayı bi hata yapmış tutanak tutmayarak sağlık olsun en azından sigortadan yapılırsa bir de hasar kaydı çıkıcaktı dışarıda bikça bin tl ye hallolur geçmiş olsun.

Benimle iddialaşan siz oldunuz bana mı iddialaşma diyorsunuz? Gerçek mi bu yazdığınız? Olasılıklardan bahsetme diyen yok. İnanılmaz.

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,604
İsim
Deniz Bey
şaka mı yorumlar emniyet şeridi mi orası :)

kaantzl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
kaan tozlu
Ben olasılıklardan bahsetmediğimi ne zaman savundum? Sizi seçerek mi yolluyorlar?
kral sen bizim dalga mı geçiyon az desene millete olasılık bahsetme diyip kendin bahsediyon sonra bide ben bahsetmedim demedim ki diyon dalga mı geçiyon var git işine

Benimle iddialaşan siz oldunuz bana mı iddialaşma diyorsunuz? Gerçek mi bu yazdığınız? Olasılıklardan bahsetme diyen yok. İnanılmaz.
kral sen araba sürüyon mu bilmiyorum ama trafik hakkında pek bilgin yok bikaç sene önce sigortadan ileri sürüç eğitimi aldım trafik bilgilerinide ordan yenilersin eğlenceli geçiyo biraz araştır yapan yerler varsa al yoksa sen bu gidişle çok sıkıntı yaşarsın yolun hatası olmaz.

Top Bottom