Apu Mühendisi
80+ Platinum
Dahası
Arkadaşlar 6 Aylık KB435L Deneyimimden Sonra Bu Klavyeyi Aldığıma O Kadar Pişmanım Ki
BU KLAVYEYİ ALMAYIN , ALDIRMAYIN
Klavyemde A Ve K Tuşlarında Basmama Sorunu Vardı , Bende Garantiye Gönderdim. Cihazda Switch Sorunu Olduğunu Sonradan Öğrendim
Klavyenin Kronik Sıkıntılı Olduğunu Bilmiyordum.
Şuan Garantideki Arkadaşla Konuştuğum Zaman Oksitlenme Olduğunu Söylediler , CİHAZA SU TEMASI OLMADIĞI HALDE
Hadi Diyelim ki Var, Herkeste Mi Aynı Sorun Oksitlenmeden Kaynaklanıyordu.
Tamam Oksitlenme Olsun , Klavyenin Tamiri İçin 450 TL Fiyat Çıkardılar , Zaten Klavyenin Sıfırı 250-300 TL
Bu Klavyeyi Almayın Aldırmayın , Çok Pişman Olursunuz.
(Dosyalar Ekte , K Tuşu İle İlgili Fotoğraf Bile Yok . Attıkları devre de temiz. Kısaca Savsakladılar.)
BU KLAVYEYİ ALMAYIN , ALDIRMAYIN
Klavyemde A Ve K Tuşlarında Basmama Sorunu Vardı , Bende Garantiye Gönderdim. Cihazda Switch Sorunu Olduğunu Sonradan Öğrendim
Klavyenin Kronik Sıkıntılı Olduğunu Bilmiyordum.
Şuan Garantideki Arkadaşla Konuştuğum Zaman Oksitlenme Olduğunu Söylediler , CİHAZA SU TEMASI OLMADIĞI HALDE
Hadi Diyelim ki Var, Herkeste Mi Aynı Sorun Oksitlenmeden Kaynaklanıyordu.
Tamam Oksitlenme Olsun , Klavyenin Tamiri İçin 450 TL Fiyat Çıkardılar , Zaten Klavyenin Sıfırı 250-300 TL
Bu Klavyeyi Almayın Aldırmayın , Çok Pişman Olursunuz.
Yardım - Gamenote kb435l tuş basmama sorunu
Acaba kronik bi sorun falanmı var bu gün 1 2 defa a tuşuna basmama rağmen basmadı paranoyak olmadım inş bilen varmı
forum.donanimarsivi.com
Gamenote KB435l mekanik klavye tuş garip basıyor
Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce Gamenote KB435l model bir klavye aldım. İlk mekanik klavyem. 2-3 gün önce pislendiği için temizleme kararı aldım, kendi aleti yardımı ile tuşları çıkarttım. Islak mendil ile sildim hepsini tekrar taktım. Bu olaydan sonra r tuşum bir garip basmaya başladı. Ya hani...
www.technopat.net
Gamenote KB435L bazı tuşlar basmıyor
Gamenote KB435L ile 2.ayım doldu ancak tuşlarda silinme mevcut. Kullanmadığım tuşlarda bile dahil ve C tuşuna basınca basmıyor sert basınca basaıyor art arda basınca da bazen basıo bazen basmıyordu. Ben de bir ara garantiye yollarım dedim ancak şimdidi de Shift tuşum öyle oldu garantiye şu an...
www.technopat.net
Gamenote kb435l garantiye gönderme
hepsiburada BesTech satıcısından aldığım kb435l a tuşu ve e tuşu bazen basmıyor bu yüzden garantiye göndereceğim ama bu garanti adımlarını pek bilmiyorum bilen birisi anlatabilir mi
forum.donanimarsivi.com
(Dosyalar Ekte , K Tuşu İle İlgili Fotoğraf Bile Yok . Attıkları devre de temiz. Kısaca Savsakladılar.)
Ekler
Son düzenleme: