Yardım KB435L Garanti Sorunu Ve Teknik Servis REZALETİ

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
8,102
Arkadaşlar 6 Aylık KB435L Deneyimimden Sonra Bu Klavyeyi Aldığıma O Kadar Pişmanım Ki
BU KLAVYEYİ ALMAYIN , ALDIRMAYIN

Klavyemde A Ve K Tuşlarında Basmama Sorunu Vardı , Bende Garantiye Gönderdim. Cihazda Switch Sorunu Olduğunu Sonradan Öğrendim
Klavyenin Kronik Sıkıntılı Olduğunu Bilmiyordum.

Şuan Garantideki Arkadaşla Konuştuğum Zaman Oksitlenme Olduğunu Söylediler , CİHAZA SU TEMASI OLMADIĞI HALDE
Hadi Diyelim ki Var, Herkeste Mi Aynı Sorun Oksitlenmeden Kaynaklanıyordu.
Tamam Oksitlenme Olsun , Klavyenin Tamiri İçin 450 TL Fiyat Çıkardılar , Zaten Klavyenin Sıfırı 250-300 TL
Bu Klavyeyi Almayın Aldırmayın , Çok Pişman Olursunuz.

(Dosyalar Ekte , K Tuşu İle İlgili Fotoğraf Bile Yok . Attıkları devre de temiz. Kısaca Savsakladılar.)

Ekler

• 5935521e-9491-49a3-99d6-508de2d67b6c.jpg
    5935521e-9491-49a3-99d6-508de2d67b6c.jpg
    221.5 KB · Hit: 57
  • ff31bea3-0a4b-4de4-8c47-175270277026.jpg
    ff31bea3-0a4b-4de4-8c47-175270277026.jpg
    203.1 KB · Hit: 55
  • 54592acc-70e4-47f3-8126-260b81e1f5e5.jpg
    54592acc-70e4-47f3-8126-260b81e1f5e5.jpg
    252.9 KB · Hit: 54
Son düzenleme:
Arkadaşlar 6 Aylık KB435L Deneyimimden Sonra Bu Klavyeyi Aldığıma O Kadar Pişmanım Ki

Klavyemde A Ve K Tuşlarında Basmama Sorunu Vardı , Bende Garantiye Gönderdim. Cihazda Switch Sorunu Olduğunu Sonradan Öğrendim

Şuan Garantideki Arkadaşla Konuştuğum Zaman Oksitlenme Olduğunu Söylediler , CİHAZA SU TEMASI OLMADIĞI HALDE
Hadi Diyelim ki Var, Herkesde Mi Aynı Sorun Oksitlenmeden Kaynaklanıyordu.
Tamam Oksitlenme Olsun , Klavyenin Tamiri İçin 450 TL Fiyat Çıkardılar , Zaten Klavyenin Sıfırı 250-300 TL
450 mi ? Dalga geciyorlar herhalde

Hadi Diyelim ki Var, Herkesde Mi Aynı Sorun Oksitlenmeden Kaynaklanıyordu.
Bende bı sorun yok valla 1 sene oldu alalı tık demedi kendi yaşadığınız sorun markanın ürününü kötü yapmaz.

Bende bı sorun yok valla 1 sene oldu alalı tık demedi kendi yaşadığınız sorun markanın ürününü kötü yapmaz.
Klavyede Kronik Sorun Var Hocam , Şuan Çıkmamış Olabilir Veya Hiç Çıkmayacak da Olabilir. Ancak Araştırın Bu Klavyede Bu Sorunu Yaşayan Çok Kişi Var. Ve 10 Kişiden 3-4'ü Bu Sorunu Yaşıyorsa O Ürün Piyangodur. Amacım Ürünü Kötülemek Değil Ancak Ben Şuan Mağdurum.

Şuandan İtibaren Klavyenin Alınmasını Önermiyorum.
Kendinizle Çelişmeyin. :)
Allahtan Tık Dememiş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

450 mi ? Dalga geciyorlar herhalde
Şaka Gibi Ya , Klavyenin Sıfırı Zaten 250-300 TL
İnsanın Aklıyla Alay Etmektir Bu.

Klavyede Kronik Sorun Var Hocam , Şuan Çıkmamış Olabilir Veya Hiç Çıkmayacak da Olabilir. Ancak Araştırın Bu Klavyede Bu Sorunu Yaşayan Çok Kişi Var. Ve 10 Kişiden 3-4'ü Bu Sorunu Yaşıyorsa O Ürün Piyangodur. Amacım Ürünü Kötülemek Değil Ancak Ben Şuan Mağdurum.

Şuandan İtibaren Klavyenin Alınmasını Önermiyorum.
Kendinizle Çelişmeyin. :)
Allahtan Tık Dememiş.

Şaka Gibi Ya , Klavyenin Sıfırı Zaten 250-300 TL
İnsanın Aklıyla Alay Etmektir Bu.
Yaptiklari suc degil mi ki dava falan etsek ?

Dediğiniz gibi sıvı teması yoksa THH başvurun hakkınızı arayın.

Dediğiniz gibi sıvı teması yoksa THH başvurun hakkınızı arayın.
Sıvı Teması Olup Olmadığını Nasıl Anlayacağım Hocam ?
Ayrıca Ben Nereden Bileceğim Başkasının Klavyesinin Fotoğrafını Atmayacaklarını ?

bende o klavyeden aldım bu forumda bana baya övenler vardı birkaç tuş bazen basmıyor

Sıvı Teması Olup Olmadığını Nasıl Anlayacağım Hocam ?
Ayrıca Ben Nereden Bileceğim Başkasının Klavyesinin Fotoğrafını Atmayacaklarını ?
Seri numarası vs var. Zaten olmazsa bir bilir kişiye yönlendiriliyor.

Geri