Neler Yeni

Kedi çantası önerir misiniz ? Şu sırt çantalarından

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Kemal Güven
Kedim dışarıdan korkuyor henüz. Sırt çantası ile alıştırmayı düşünüyorum. Önerilere açığım

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Kedi sırt çantası yazınca bir çok çanta çıkıyor oradan yüksek puanlı bir ürünü alabilirsiniz 150-160 TL civarlarında olarak gözüküyor.

Razorlance

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Çayan Tarhan
Kedim dışarıdan korkuyor henüz. Sırt çantası ile alıştırmayı düşünüyorum. Önerilere açığım
kesinlikle önermiyorum kediler doğaları gereği saklanmayı severler zaten dışarı veterinere giderken stres oluyorlar birde o çanta her yönden açık olunca daha da strese giriyorlar ışık tamamen alıyor vs hekimlerin çoğu bu tarz çantaları önermiyor sera etkisinden içerisi aşırı da ısınıyor sebep çok youtube'dan vs zararlarına bakabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

kesinlikle önermiyorum kediler doğaları gereği saklanmayı severler zaten dışarı veterinere giderken stres oluyorlar birde o çanta her yönden açık olunca daha da strese giriyorlar ışık tamamen alıyor vs hekimlerin çoğu bu tarz çantaları önermiyor sera etkisinden içerisi aşırı da ısınıyor sebep çok youtube'dan vs zararlarına bakabilirsin
özetle şu kapalı box tarzı olanlardan almakta fayda var

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes

Çok doğru söylüyorsun kediler ürkebilir box almakta fayda var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Kemal Güven
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Teşekkür ederim yorumun için, boxla dışarı çıkarıyorum basketbol sahasında etrafı telle çevrili boxu açıyorum fakat dışarı çıkmıyor. Kendisini sokaktan sahiplendim, çocuktu ve ölmek üzereydi. Kötü anıları var sanırım kucağımda balkona dahi çıkınca miyavlıyıp indirmemi istiyor. Dışarı alışması için bir çözüm bulmam gerekli. Ayağı toprağa bassın dışarda özgürce dolaşsın istiyorum.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,967
İsim
tümen dağ
Teşekkür ederim yorumun için, boxla dışarı çıkarıyorum basketbol sahasında etrafı telle çevrili boxu açıyorum fakat dışarı çıkmıyor. Kendisini sokaktan sahiplendim, çocuktu ve ölmek üzereydi. Kötü anıları var sanırım kucağımda balkona dahi çıkınca miyavlıyıp indirmemi istiyor. Dışarı alışması için bir çözüm bulmam gerekli. Ayağı toprağa bassın dışarda özgürce dolaşsın istiyorum.
kanka köpek değil bu ama sen bilirsin sırt çantasıda alma normal al

Razorlance

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Çayan Tarhan
travması olabilir bu yaptığın daha da tetikleyebilir bunu bence zaman tanı kedilerde insanlar gibi türlü türlüsü var belkide sokakları görmek dahi istemiyordur artık en kötü kedi tasmalarından alıp dışarı çıkarmayı dene ANCAK kesinlike önce evde kullan bu tasmaları kimisi çıkarıp kurtulabiliyor çünkü

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,669
İsim
Taha yücel
çok bilgim yok dışarda görüyorum şu şeffaf olan öne takılan çantalar var güzel duruyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Kemal Güven
travması olabilir bu yaptığın daha da tetikleyebilir bunu bence zaman tanı kedilerde insanlar gibi türlü türlüsü var belkide sokakları görmek dahi istemiyordur artık en kötü kedi tasmalarından alıp dışarı çıkarmayı dene ANCAK kesinlike önce evde kullan bu tasmaları kimisi çıkarıp kurtulabiliyor çünkü
kendisi önceden balkona dahi çıkamazdı fakat şu an orada takılmayı seviyor. 9 aylık kendisi ve balkondan dışarıyı seyretmeyi seviyor. O yüzden onu dışarda gezdirmek istiyorum biraz da olsa.

Top Bottom