Benim annem de izin vermiyor temizlik için. Duygu sömürüsü yap hatta becerebiliyorsan ağla diyim yani dışardan kedi sahiplenmek sevap ve sünnet de çünkü peygamber efendimizinde kedisi vardı. Ağla işte seviyorlarsa daha kolay bizimkiler çok sevmiyor sadece ablam ben abim seviyoruz.Kedileri aşırı seviyorum ama ailem izin vermiyor. Seviyorlar ama evde tercih etmiyorlar nasıl ikna edebilirim ikna edenler varsa yardım edebilir mi?
Benim anam ikimizi de birden dışarı atarBende istiyorum al eve getir dicem nasıl tepki verirler bilemiyorum ama.
Beni atacaklarını sanmıyorum tam sahiplenicektim kediden bir tüy uçuyordu uff klima vurdukça uçuyor biraz tiksindim diyim.Benim annem de izin vermiyor temizlik için. Duygu sömürüsü yap hatta becerebiliyorsan ağla diyim yani dışardan kedi sahiplenmek sevap ve sünnet de çünkü peygamber efendimizinde kedisi vardı. Ağla işte seviyorlarsa daha kolay bizimkiler çok sevmiyor sadece ablam ben abim seviyoruz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim anam ikimizi de birden dışarı atar
Bahçede belki izin verebilirler ama evde verceklerini sanmıyorum tüyden dolayıKedileri aşırı seviyorum ama ailem izin vermiyor. Seviyorlar ama evde tercih etmiyorlar nasıl ikna edebilirim ikna edenler varsa yardım edebilir mi?
Keşke bahçe olsa Ama apartmanda oturuyoruzBahçede belki izin verebilirler ama evde verceklerini sanmıyorum tüyden dolayı