Neler Yeni

Annem ve babam motora karşı motor almak istiyorum ne yapabilirim

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
abdulkadir bayram

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Samet Kapucuoğlu
Bende istiyorum motor almayı Racing motor durumum var şükür. Fakat ailem 26 yaşında olmama rağmen buna karşı. Nedeni daha önce kaza yaptım. Ne olacak bi defa oldu dikkat ederim diyordum, kız arkadaşıma 50cc'lik motor aldık. Dün bi olaya şahit oldum. Arabayla gidiyorum kız arkadaşım arkadan geliyor yavaş gidiyorum onun hızında çok uzaklaşmamak için ama gözlerim hep dikiz aynasında. Adamın biri hızla onu geçti ve sağ sinyal vermeden direk döndü. Kız arkadaşım vurmamak için motoru yatırdı. Allahtan kendisinde bir şey yok. Nedenini dün canlı canlı gördüm. Siz dikkat etseniz bile Türkiyede adam akıllı şoför sayısı çok çok az. Kimse dikkat etmiyor.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,317
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Bende istiyorum motor almayı Racing motor durumum var şükür. Fakat ailem 26 yaşında olmama rağmen buna karşı. Nedeni daha önce kaza yaptım. Ne olacak bi defa oldu dikkat ederim diyordum, kız arkadaşıma 50cc'lik motor aldık. Dün bi olaya şahit oldum. Arabayla gidiyorum kız arkadaşım arkadan geliyor yavaş gidiyorum onun hızında çok uzaklaşmamak için ama gözlerim hep dikiz aynasında. Adamın biri hızla onu geçti ve sağ sinyal vermeden direk döndü. Kız arkadaşım vurmamak için motoru yatırdı. Allahtan kendisinde bir şey yok. Nedenini dün canlı canlı gördüm. Siz dikkat etseniz bile Türkiyede adam akıllı şoför sayısı çok çok az. Kimse dikkat etmiyor.
Kesinlikle 50 likler bu yüzden daha tehlikeli şahsen, ayrıca sürerken Şans,Çelik gibi sinir ve sağlam refleksler gerekiyor bu tarz dallamalardan kurtulmak için.
Türkiyede yaşamak zaten büyük bi kumar motorla beraber o kumarı ikiye katlıyoruz.
Kısmet olursada burdan gidersem kendime sağlamından bir 400-600 cc arası bi adventure makine almak istiyorum.
Yada bi Africa Twin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,017,560
Üyeler
161,308
Son üye
aulaf75sevdalısı58
Top Bottom