swindler
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 510
Çozüm kendi paranla almakEhliyeti aldım ama ailem motor almama izin vermiyor akrabalarımdan biri kaza geçirdi nasıl onları ikna edebilirim acil destek
Çozüm kendi paranla almakEhliyeti aldım ama ailem motor almama izin vermiyor akrabalarımdan biri kaza geçirdi nasıl onları ikna edebilirim acil destek
Kesinlikle 50 likler bu yüzden daha tehlikeli şahsen, ayrıca sürerken Şans,Çelik gibi sinir ve sağlam refleksler gerekiyor bu tarz dallamalardan kurtulmak için.Bende istiyorum motor almayı Racing motor durumum var şükür. Fakat ailem 26 yaşında olmama rağmen buna karşı. Nedeni daha önce kaza yaptım. Ne olacak bi defa oldu dikkat ederim diyordum, kız arkadaşıma 50cc'lik motor aldık. Dün bi olaya şahit oldum. Arabayla gidiyorum kız arkadaşım arkadan geliyor yavaş gidiyorum onun hızında çok uzaklaşmamak için ama gözlerim hep dikiz aynasında. Adamın biri hızla onu geçti ve sağ sinyal vermeden direk döndü. Kız arkadaşım vurmamak için motoru yatırdı. Allahtan kendisinde bir şey yok. Nedenini dün canlı canlı gördüm. Siz dikkat etseniz bile Türkiyede adam akıllı şoför sayısı çok çok az. Kimse dikkat etmiyor.