Neler Yeni

Kedim Televizyonumu Isırdı

oguz13

80+ Bronze
Yeni bir kedi aldım. Alalı daha 2 gün oldu yaramazlıklara başladı. Samsung televizyonumda film
izlerken kedim vitrine çıktı ve led ekranın köşesini kemirmeye başladı. Ben engel olana kadar ekranı kırdı bile.
Servisi aradım panel değişimi 15 bin lira. Üstüne biraz daha eklesem aynı modelden sıfır alacağım bir para.
Yeni televizyon alana kadar buna bir şey yapabilir miyim? İnternette led ekrana bant yapıştıran veya panelin
kırık kısmını keserek çalıştıranlar var bunlar işe yarar mı?

TİTAN.

80+ Platinum
Yeni bir kedi aldım. Alalı daha 2 gün oldu yaramazlıklara başladı. Samsung televizyonumda film
izlerken kedim vitrine çıktı ve led ekranın köşesini kemirmeye başladı. Ben engel olana kadar ekranı kırdı bile.
Servisi aradım panel değişimi 15 bin lira. Üstüne biraz daha eklesem aynı modelden sıfır alacağım bir para.
Yeni televizyon alana kadar buna bir şey yapabilir miyim? İnternette led ekrana bant yapıştıran veya panelin
kırık kısmını keserek çalıştıranlar var bunlar işe yarar mı?
Çözümü yok diye biliyorum ya yeni alıncak yada tamir
Kedi satın belki parasını çıkarır 😅

oguz13

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
Sırf paneli kemirdi diye camiinin önüne bırakacak değilim aldık bir kere artık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mantıklı. Çırak yapalım bizim şirkete.
parayla mı aldınız hocam

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,652
İsim
uwu
imş bnim kedim böyle şeyler yapmaz ama genellikle kıyafeti ve koltuğu tırmalıyor geçmiş olsun yeni tv ye koruma ekranı takın onuda kemirmesin

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,846
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
Kedi alırken sana veya eşyalara zarar verebileceğini biliyordun zaten. Kediyi evden atmak dışında yapabileceğin bişey yok.

oguz13

80+ Bronze
imş bnim kedim böyle şeyler yapmaz ama genellikle kıyafeti ve koltuğu tırmalıyor geçmiş olsun yeni tv ye koruma ekranı takın onuda kemirmesin
Anlamadığım nokta televizyon kalın 1.5 cm felan. Nasıl ağzına soktuda deldi geçti paneli. Beyaz ışık gözüküyor
diş izinden.

ConquerorXIV

80+ Gold
kedisi olanların monitör ve tv ekran koruyucu cam kullanması lazım zaten kediden ne bekliyorsunuz ki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,904
Üyeler
168,052
Son üye
skmlkc
Top Bottom