Neler Yeni

Kedim Televizyonumu Isırdı

oguz13

80+ Bronze
Yeni bir kedi aldım. Alalı daha 2 gün oldu yaramazlıklara başladı. Samsung televizyonumda film
izlerken kedim vitrine çıktı ve led ekranın köşesini kemirmeye başladı. Ben engel olana kadar ekranı kırdı bile.
Servisi aradım panel değişimi 15 bin lira. Üstüne biraz daha eklesem aynı modelden sıfır alacağım bir para.
Yeni televizyon alana kadar buna bir şey yapabilir miyim? İnternette led ekrana bant yapıştıran veya panelin
kırık kısmını keserek çalıştıranlar var bunlar işe yarar mı?

etnetalw

80+ Bronze
. kemirmeye başladı. Ben engel olana kadar ekranı kırdı bile.
Servisi aradım panel değişimi 15 bin lira. Üstüne biraz daha eklesem aynı modelden sıfır alacağım bir para.
Yeni televizyon alana kadar buna bir şey yapabilir miyim? İnternette led ekrana bant yapıştıran veya panelin
kırık kısmını keserek çalıştıranlar var bunlar işe yarar mı?
Hocam yeni sahiplenirken bu risklere gerel sahiplenmek gerekli. Satın aldıysanız direkt hata yapmışsınız.
#satınalmasahiplen :) Geçmiş olsun. Sabır gerekli bir iştir hayvanbeslemek.

oguz13

80+ Bronze
Hocam yeni sahiplenirken bu risklere gerel sahiplenmek gerekli. Satın aldıysanız direkt hata yapmışsınız.
#satınalmasahiplen :) Geçmiş olsun. Sabır gerekli bir iştir hayvanbeslemek.
Satın almadım sahiplendim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kedi sahiplenirken (elma, armut değil bunlar tabi ama) çok dikkat etmek lazım bunların karakteristik özellikleri varmış kimi çok uysal, kimi yan gel yat, kimi yaramaz, kimi ısırmayı sever böyle çeşit çeşit uzar geçmiş olsun kızmayın ama mamayla terbiye edebilirsiniz, her ne kadar doğru bulmasam da tek ortak çözüm bu

Tv gelecek olursak ya servisinde yaptıracaksınız yada mahalle televizyoncusunda, perpada panel değişimi yapıcaksınız daha uyguna gelir.
mahalle televizyoncusuna o televizyonu veremem kesin fazlalık yapıyor diye önüne geleni söker. Zaten
o televizyonu şu anda sattım üstüne ekleyip yenisini alıcağım.

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,114
İsim
Abdullah Aydoğdu
Daha bugun monıtorum kargodan geldi ve kedim kenarından monitörün ekranını ısırmaya başladı... Ne yapacağım bilmiyorum.

Top Bottom