Neler Yeni

Kedimi veterinere götürmelimiyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Barış Altınbaş
IMG_20230126_021117-01.jpeg
kedimi yıkamak zorunda kaldık yıkadım sol gözü daha öncedende hep çapaklanıyordum ama veyeriner bu türk kedilerde oluyor demişti yıkadıktan sonra gözünü aralı açıyor ve sulanıyor sizce bir şey olurmu nerdeyse 1 30 saat boyunca kuruttum nemli kalmasına izin vermedim bile ve peteğin yanınada yatıyor

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Kedilerde bu normal mi bilmiyorum ama insan gözünü baz alarak gözlemlediğim kadarıyla enfeksiyon kapmış gibi duruyor, bence götürmekte fayda var.

pxnouma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Numan Ceylan
Eczaneden tobreset istiyorum de, Göz damlası oluyor. dünde sabah akşam 2 defa 1 er damla damlat. Nemli pamukla gözünü günde 1 kere sil. ılık olsun pamuk

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Alıntıyı görüntülekedimi yıkamak zorunda kaldık yıkadım sol gözü daha öncedende hep çapaklanıyordum ama veyeriner bu türk kedilerde oluyor demişti yıkadıktan sonra gözünü aralı açıyor ve sulanıyor sizce bir şey olurmu nerdeyse 1 30 saat boyunca kuruttum nemli kalmasına izin vermedim bile ve peteğin yanınada yatıyor
Götür kesinlikle. Sonra kötü bir şey olursa kendini suçlar pişman olursun.

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,398
İsim
Emre Yılmaz
Veteriner yakında gidip fikrini almakta fayda var hocam. Enfeksiyon vs var ise ilerlemeden ilaç kullanmak daha iyi olacaktır

pxnouma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Numan Ceylan
Alıntıyı görüntülekedimi yıkamak zorunda kaldık yıkadım sol gözü daha öncedende hep çapaklanıyordum ama veyeriner bu türk kedilerde oluyor demişti yıkadıktan sonra gözünü aralı açıyor ve sulanıyor sizce bir şey olurmu nerdeyse 1 30 saat boyunca kuruttum nemli kalmasına izin vermedim bile ve peteğin yanınada yatıyor
Bro durumu nedir kedinin durumu nasıl?

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,398
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Kedin nasıl iyi mi? benimde kedim var british shorthair onunda gözü çapaklanıyor ama bu biraz farklı sanki

Top Bottom