(っ◔◡◔)っ𝙻𝚞𝚌𝚒𝚎𝚕𝚕𝚎
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,197
- İsim
- .
Bu modeli almak istiyorum ama şöyle sorularım var.
1-Sinyali iyi dağıtır mı? 10-20 metre ötesine sinyali 4 veya 5 çekirdek verebilir mi?
2-Mevcut modemimden dolayı mesh sistemi kuramıyorum. Bu bana cok sıkıntı cıkarır mı? (Evim 3+1) Veya bu mesh sistemini Türktelekom modemiyle kurmanın bir yolu var mı?
3-Önerebileceğiniz başka bir model varsa açığım. Ama hafif araştırdım, bu model cok iyi gibi duruyor.
@alpolojix
Birde şöyle bir sorum var.
4-Şuan elimde türk telekomun standart beyaz modemi var. (Lazım olur diye paketim - 45 Downland 8 Upload)
Bunun yanına menzil genişletici ( Keenetic Lite) mı almak daha mantıklı olur,
Yoksa direkt turk telekomun modemi yerine (Keenetic Omni) mi almak daha mantıklı olur.
Hangisinden internet çekim ve gücü anlamında daha iyi perfonmans alırım?
Biri yardım edebilir mi artık?
1-Sinyali iyi dağıtır mı? 10-20 metre ötesine sinyali 4 veya 5 çekirdek verebilir mi?
2-Mevcut modemimden dolayı mesh sistemi kuramıyorum. Bu bana cok sıkıntı cıkarır mı? (Evim 3+1) Veya bu mesh sistemini Türktelekom modemiyle kurmanın bir yolu var mı?
3-Önerebileceğiniz başka bir model varsa açığım. Ama hafif araştırdım, bu model cok iyi gibi duruyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@alpolojix
Birde şöyle bir sorum var.
4-Şuan elimde türk telekomun standart beyaz modemi var. (Lazım olur diye paketim - 45 Downland 8 Upload)
Bunun yanına menzil genişletici ( Keenetic Lite) mı almak daha mantıklı olur,
Yoksa direkt turk telekomun modemi yerine (Keenetic Omni) mi almak daha mantıklı olur.
Hangisinden internet çekim ve gücü anlamında daha iyi perfonmans alırım?
Biri yardım edebilir mi artık?
Son düzenleme: