Neler Yeni

Keenetic omni DSL internet kopma problemi

BehzatÇ.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
behzat
Başlıktaki modemi kullanıyorum İnternet bağlantısı sürekli kesiliyor modemi resetleyip sıfırdan kurulum yapınca düzeliyor 1-2 gün sonra tekrar aynı sorun hatlarımda bir sorun yok denemek amaçlı eski modemimi taktım sorunsuz bir şekilde kullanıyorum sorun ne olabilir.?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@alpolojix

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,900
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
SNR ayarı yaptın mı? SNR ayarlarıyla oynadıysan ondan olabilir.

BehzatÇ.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
behzat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
SNR ayarı yaptın mı? SNR ayarlarıyla oynadıysan ondan olabilir.
Mehmet bey snr ayarının ne oldugunu bilmiyorum muhtemelen oynamamışımdır şöyleki en az 5-6 kere temiz kurulum yaptım yani sıfırlayıp tekrar kurulum yaptım kurulumdan sonra 1 veya 2 gün kullanıyorum sonra internet kesilmiş görünüyor kullanıcı adı şifre ayarları aynı olan eski modemi bağladıgımda internet var olarak görünüyor. keenetic modemi fabrika ayarlarına sıfırlayıp tekrar kurunca sorunsuz kullanabiliyorum

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,900
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Mehmet bey snr ayarının ne oldugunu bilmiyorum muhtemelen oynamamışımdır şöyleki en az 5-6 kere temiz kurulum yaptım yani sıfırlayıp tekrar kurulum yaptım kurulumdan sonra 1 veya 2 gün kullanıyorum sonra internet kesilmiş görünüyor kullanıcı adı şifre ayarları aynı olan eski modemi bağladıgımda internet var olarak görünüyor. keenetic modemi fabrika ayarlarına sıfırlayıp tekrar kurunca sorunsuz kullanabiliyorum
O zaman arızalıdır çözüm serviste.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Alperen
Başlıktaki modemi kullanıyorum İnternet bağlantısı sürekli kesiliyor modemi resetleyip sıfırdan kurulum yapınca düzeliyor 1-2 gün sonra tekrar aynı sorun hatlarımda bir sorun yok denemek amaçlı eski modemimi taktım sorunsuz bir şekilde kullanıyorum sorun ne olabilir.?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@alpolojix
.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,219
Üyeler
161,411
Son üye
Zoka