Peganeo
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,047
Modemi alalı 4 ay oldu bu süre içerisinde internete geç bağlanma problemim vardı kopma olmuyordu. Son zamanlarda sık sık kopma ve hiç bağlanmamaya başladı (turuncu ışık yanıp sönüyor ve bağlansa da saatleri alıyor) Millenicom kullandığım için ilk önce oraya başvurdum sorun büyük ihtimal onlardadır dedim fakat olar hatta hiç bir problem olmadığını söyleyip durdular. Keenetic i aramaya karar verdim. Bir kaç ayar yaptıktan sonra tekrar bağlanmayınca bana "Modem DSL hattını tanılayamıyor Gürültü Marjı'nı görmem gerek, başka modem ile deneyip tekrar bize ulaşın" denildi bir şekilde modem buldum eve getirdim ve modemi takıp ayarları yaptığım an internet bağlantısı kuruldu bir kaç kez yeniden başlatmama rağmen hiç geç bağlanma olmadı. Modemi ortalama 1 gündür açık tutuyorum hiç kopmada olmadı. İkinci defa aradım başka modem taktığımı ve bir problem olmadığını söyledim. Bir program ile bilgisayarıma bağlantı kurdu modeme ilk yapılan ayarları tekrar uyguladı ve olmadı bu sefer "Modemi komşunuzda veya arkadaşınızın evinde deneyin eğer bağlantı kurarsa modemi hattınıza tanımlamamız gerekir" tarzında bir şeyler söyledi mikrofonları o kadar kötü ki hiç bir şey anlamıyorum ya kendi sesim geliyor yada sesleri uğultulu geliyor. "Eğer bağlantı kurulmazsa ona göre bir işlem yaparız" dediler bende tamam diyip kapattım. Sorun şu komşularımda internet kullanan yok deniyeceğim en ufak yer yok. Modemi tanılama ile alakalı olduğunuda düşünmüyorum eğer öyle olsa hiç bağlanmazdı. Ne yapmam gerek bu sorunu nasıl çözebilirim? Müşteri hizmetlerini arayıp direk modemi göndertmeye çalışsam sonuç alabilir miyim?