Uzatmayı nereden yapabilirim? Ve tanınan 4+4 ayın üstüne oluyor mu?iphone a imei aktarma vs. yok. iPHONE için tek yapacağın şey imei kayıtlı olur ama imei uzatma var.
3 yıldır kapanmadan 13 pro max kullanan arkadaş var. Şuan dada 2 ay uzatma var mesela 300-400tl.
Ayrıca yurt dışı 12 ve 13 alırsan sıfır değildir bilgin olsun. Şuan 14 pro max kapalı kutu bile sıfır değil toplama oluıyor.
evet 4+4 bittikten sonra uzatabiliyorsun. Bu yıl 2 ay uzatma var yani 2+2 ile yılı tamamlarsın.Uzatmayı nereden yapabilirim? Ve tanınan 4+4 ayın üstüne oluyor mu?
İkinci el olduğunu biliyorum zaten.
Yıldan yıla değişiyor yani. Uzatmayı kendim satın alabiliyor muyum yoksa telefoncuya vs. gitmem gerikiyor mu?evet 4+4 bittikten sonra uzatabiliyorsun. Bu yıl 2 ay uzatma var yani 2+2 ile yılı tamamlarsın.
Hocam telefonu sıfırladığımız zaman süre uzuyordu. Hala aynı mı?iphone a imei aktarma vs. yok. iPHONE için tek yapacağın şey imei kayıtlı olur ama imei uzatma var.
3 yıldır kapanmadan 13 pro max kullanan arkadaş var. Şuan dada 2 ay uzatma var mesela 300-400tl.
Ayrıca yurt dışı 12 ve 13 alırsan sıfır değildir bilgin olsun. Şuan 14 pro max kapalı kutu bile sıfır değil toplama oluıyor.
hayır şuan uzatmanın tek yolu 2 ay o da benim tanıdıgım yerlerde 250-350tl telefoncularda 800-1000tl.Hocam telefonu sıfırladığımız zaman süre uzuyordu. Hala aynı mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben geçerli diye biliyorum
hocam geçen yıl 4 ay uzatma vardı bu ay 2 ay yöntemi çıktı. Kısaca fixleniyor ve farklı yöntemler çıkıyor.Yıldan yıla değişiyor yani. Uzatmayı kendim satın alabiliyor muyum yoksa telefoncuya vs. gitmem gerikiyor mu?
Hepsi toplamamı oluyoriphone a imei aktarma vs. yok. iPHONE için tek yapacağın şey imei kayıtlı olur ama imei uzatma var.
evetHepsi toplamamı oluyor
Yeni çıkan iphone 16 serisi de yurt dışı toplama mı oluyor
şuanlık hayır. 4-5 ay sonra toplanmış 15ler piyasaya girer iphone 17 çıktıktan 4-5 ay sonra da 16 girer.Yeni çıkan iphone 16 serisi de yurt dışı toplama mı oluyor