Neler Yeni

Kendi kendine reset atıyor

EmreS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Emre Saglam
Bilgisayarımı açabiliyorum masaüstüne geliyor fakat 2 3 dakika sonra kendini yeniden başlatıyor. Bilgisayarı kullanabilmem için kendini 2 3 defa yeniden başlatıyor sonra sıkıntısız kullanabiliyorum. Donanımsal bişey oldugunu sanmıyorum format attım. Ama hala çözüm yok.

manhat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
hakan polat
Sistemin nedir? İşlemci, ekran kartı ve PSU için stres testi yapabilirsin.

ÖmerFaruk45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Ömer Faruk Demirtaş

omerb.gzck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Ömer Burak GÖZÜAÇIK
İlgilendiği Kategoriler
İşlemci, ekran kartı, sistem tavsiyesi
Instagram
omerb.gzck
Steam
omer_gzck
macundan dolayı oluyor macunlarını değiştir

EmreS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Emre Saglam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kusura bakmayın geri dönemedim. Hatanın kodu kernel power 41 63. Sadece açılırken oluyor. Açıldıktan sonra sıkıntı yok. Termal macun diyorsanız sipariş edicem evet baya eskiydi termal macunum. Üstelik psu m yeni ve stres testi de yaptım yani onlarla alakalı olduğunu sanmıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

macundan dolayı oluyor macunlarını değiştir
.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bilgisayarımı açabiliyorum masaüstüne geliyor fakat 2 3 dakika sonra kendini yeniden başlatıyor. Bilgisayarı kullanabilmem için kendini 2 3 defa yeniden başlatıyor sonra sıkıntısız kullanabiliyorum. Donanımsal bişey oldugunu sanmıyorum format attım. Ama hala çözüm yok.
dur tahmin edeyim ekran kartın rx 570

manhat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
hakan polat
Aldığın bu hatanın bir çok sebebi olabilir. PSU, ekran kartı,hdd, yanlış yüklenmiş bir sürücü veya driver. Öncelik ile bios'da windows hızlı başlatma var ise onu pasif hale getir. Daha sonra aygın yöneticisinde ses, video ve oyun denetleyicisi sekmesinde 2 adet uygulama var ise Realtek ve NVIDIA High Definition Audio diye Realteki sağ tıklayıp devre dışı bırak.. Yabancı bazı forumlarda Realteki devre dışı bırakıp çözenler var. BİOS'u ve tüm sürücülerin güncel olduğundan emin ol. Bunları yapıncada çözülmez ise sorunu donanımlarında arayabilirsin.

Top Bottom