Neler Yeni

Pc kendi kendine reset atıyor ?

Gorkeemmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Gorkem Yavuz
wattman oldugunu düşünmüuyorum aslında ya alalı 2 yıl oluyor ekran kartını daha yeni böyle bir reset atma olayı başladı
Mesaj otomatik birleştirildi:

kasayı prize bağlasam bu sefer başka yere monitörü bağlayamam prizler uzak birbirinden öyle bir sıkıntım var

ekran kartı ayarları varsayılan olarak döndürdüm kullandım yine reset attı hocam dün

hocam bi de furmark + aida 64 30dk boyunca full çalışıyor ve ne reset ne bir şey var hiçbir sıkıntı yok ama oyun oynarken böyle reset çakıyor ben de anlamadım
Hangi oyunda oluyo bu? Herhangi crack bir şey var mı?

thenszar

80+
wattman oldugunu düşünmüuyorum aslında ya alalı 2 yıl oluyor ekran kartını daha yeni böyle bir reset atma olayı başladı

kasayı prize bağlasam bu sefer başka yere monitörü bağlayamam prizler uzak birbirinden öyle bir sıkıntım var

ekran kartı ayarları varsayılan olarak döndürdüm kullandım yine reset attı hocam dün

hocam bi de furmark + aida 64 30dk boyunca full çalışıyor ve ne reset ne bir şey var hiçbir sıkıntı yok ama oyun oynarken böyle reset çakıyor ben de anlamadım
Hocam bu benim eski bilgisayarımda da oluyordu pc sorunsuz çalışıyor ama bi anda güç gidiyo kapanıp kendi kendine tekrar açılıyordu bu galiba 2 3 nedenden olabilir ya işlemci çok ısınıyodur eğer soğutucuda bir problem olduysa falan veya güç kablosunun değiştirilmesi gerekiyor veya güç kaynağı yetersiz olabilir diyeceğim fakat 550 watt psu ile 3080 bile çalıştırırsın o zaman ya işlemci çok ısınıyor kendini kapatıyor ya da güç kablosunu değiştirmen veya prizi değiştirmen gerekiyor olabilir hocam bir deneyin isterseniz

hocam siz en iyisi dediğim gibi güç kablosunu ve fişi taktığınız prizi bir değiştirin düzelme ihtimali olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,009,026
Üyeler
159,871
Son üye
scamierx
Top Bottom