sami şahin
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
Leptobumdaki hiçbi donalımı sevmiyorum
Ya ben böyle zenginliği severim ama yapmayın böyle şeylerSöküp elime alabildiğim terk parça 1660 Super. O yüzden onu seviyorum.
önemli olan iç güzellikSöküp elime alabildiğim terk parça 1660 Super. O yüzden onu seviyorum.
Zenginlikle alakası yok be bence.Ya ben böyle zenginliği severim ama yapmayın böyle şeyler
Önemli olan eline aldığındaki o hissiyat.önemli olan iç güzellik
tabii ki ama ben sistemimi seviyorum ilkokuldan beri kullandığım sistem her oyunu açtı çok kastığı oyunları da 480 p ye aldım, tüm sistemi yazayımböyle vefalı donanımlar kaldı mı bee
Önemli olan eline aldığındaki o hissiyat.
Laptop küstü, gözyaşları Anakartını bozacak kusura bakmayın, teknolojik ürünlerin de duyguları var.Leptobumdaki hiçbi donalımı sevmiyorum
Yok hocam elinize alabildiğince tek parçalamış ya o yüzden bende diğerleri daha yüksek seviye ekran kartı nı düşük seviye olarak görüyorsunuz dur diye belki yani yanlış anlamayın ama böyle düşündümZenginlikle alakası yok be bence.
Önemli olan eline aldığındaki o hissiyat.
Yok ya daha sökmeyi yeni öğreniyorum. Ondan elime alabildiğim tek parça dedim.Yok hocam elinize alabildiğince tek parçalamış ya o yüzden bende diğerleri daha yüksek seviye ekran kartı nı düşük seviye olarak görüyorsunuz dur diye belki yani yanlış anlamayın ama böyle düşündüm
Heee tmmYok ya daha sökmeyi yeni öğreniyorum. Ondan elime alabildiğim tek parça dedim.
Ben işlemci hariç söktüm hep anakartı da yerinden çıkarttım bi vida kayboldu, işlemci gömülü olduğu için zaten Laptop işlemcisi masaüstüne uyarlanmış, dokunmadım onaYok ya daha sökmeyi yeni öğreniyorum. Ondan elime alabildiğim tek parça dedim.
Ben daha yeni yeni öğrendiğimden Intel işlemci falan söktüm. Ama kendi sistemimi sökmedim hiç. Bir ara denerim.Ben işlemci hariç söktüm hep anakartı da yerinden çıkarttım bi vida kayboldu, işlemci gömülü olduğu için zaten Laptop işlemcisi masaüstüne uyarlanmış, dokunmadım ona