Oyuncuların oynaması için kalıcı bir server mı arıyorsunuz yoksa arkadaşlarla oynamak için geçici mi ?Arkadaşlar mc server açmak istiyorum fiyatlar çok pahalı ve birde kira olmasını istemiyorum internetten sunucu alıp açılabilirmi fp sunucu atabilirmsiniz
kalıcıOyuncuların oynaması için kalıcı bir server mı arıyorsunuz yoksa arkadaşlarla oynamak için geçici mi ?
aternosdan açabilirsin biz ordan oynuyoruz oyuna ilk girdiğinde lag olur ama sonradan geçerArkadaşlar mc server açmak istiyorum fiyatlar çok pahalı ve birde kira olmasını istemiyorum internetten sunucu alıp açılabilirmi fp sunucu atabilirmsiniz
işi ticarete dökmek istiyorum yani para kazanmak hayalim sonoyuncu gibi flnaternosdan açabilirsin biz ordan oynuyoruz oyuna ilk girdiğinde lag olur ama sonradan geçer
o zaman para vermen gerek dostum ayrıca bildiğim kadarıyla onların kendi sunucuları var kendi yaptıklarıişi ticarete dökmek istiyorum yani para kazanmak hayalim sonoyuncu gibi fln
Kendi donanımlarını satın alarak bir veri merkezinden barındırma hizmeti alabilirsin.Arkadaşlar mc server açmak istiyorum fiyatlar çok pahalı ve birde kira olmasını istemiyorum internetten sunucu alıp açılabilirmi fp sunucu atabilirmsiniz
Kiralayıp her ay o parayı ödemek zorundasınişi ticarete dökmek istiyorum yani para kazanmak hayalim sonoyuncu gibi fln