Neler Yeni

Kendi Yaptığım Tarayıcı(Measoft Atomic)

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,240
İsim
Taha Efe

ThorJ

80+ Silver
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
alperen
İlgilendiği Kategoriler
Araçlar, Akıllı Telefonlar, Donanım, Dizüstü Bilgisayarlar, Custom ROM
Merhabalar!Şu anda aşırı heyecanlıyım çünkü kendi yaptığım tarayıcıyı size sunacağım.Hadi BİSMİLLAH!
Arkadaşlar öncelikle tarayıcıda Firefox altyapısı olan Gecko'yu kullandım ve bu da tarayıcıya aşırı hız katıyor.
Tarayıcıyı olabildiğince sade yapmaya çalıştım.(Az kaynak kullansın diye)
Tarayıcıyı tek başıma yaptım.
Hız açısından kendi testlerim ile Yeni Edge, Eski Edge, İnternet Explorer ve Opera'yı Geçti.Firefox ile arasında 7ms Chrome İle arasında 9ms vardı.
Eksik yanları biraz var fakat daha ilk sürümü ve tek başıma yaptım.Beta sürümü zaten.
İsteyenler için link:
İndirme Linki:https://drive.google.com/file/d/1PBA...IUI_Kh_K641kfG
Gerekli Paketler(Programın Çalışması İçin):
1:https://tinyurl.com/y7b3lla2
2:https://tinyurl.com/zy86uka
(Önerilerinizi Bekliyorum[Bug, Özellik, Altyapı... vb. gibi öneriler])
Saygılar, Measoft Ekibi
Seni SDN'de görmüştüm.

Ribozom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Toprak
Elinize sağlık hız açısından diğer tarayıcıları aratmıyor fakat kullanıcı arayüzünün bayağı geliştirilmesi lazım. Ayrıca kurulum programından sonra masaüstüne kısayol oluşturma seçeneği olmalı. İşaretlediğim yerlere değiniyorum şimdi.
  1. Simgelerin oraya tam boyutlarıyla sıkıştırılması lazım.
  2. Büyük ihtimalle VS ile yaptınız bunu ve yukarıda sekme bölmesinde sürekli titriyor sekmenin adı. Resimde de gördüğünüz gibi tam yazı yok olunca çekmişim.
  3. Biraz renk eklenmeli. Yani kişiselleştirme seçenekleri olmalı. Ama beta sürümü olduğu için bir şey diyemiyorum.
  4. Kurulum programı geliştirilmeli. Tasarım ve özellik olarak.
1586371857347.png

Hayırlı olsun, test edeceğim yakın bir zamanda.
Şimdiden iyi kullanımlar :)
Elinize sağlık hız açısından diğer tarayıcıları aratmıyor fakat kullanıcı arayüzünün bayağı geliştirilmesi lazım. Ayrıca kurulum programından sonra masaüstüne kısayol oluşturma seçeneği olmalı. İşaretlediğim yerlere değiniyorum şimdi.
  2. Büyük ihtimalle VS ile yaptınız bunu ve yukarıda sekme bölmesinde sürekli titriyor sekmenin adı. Resimde de gördüğünüz gibi tam yazı yok olunca çekmişim.
  3. Biraz renk eklenmeli. Yani kişiselleştirme seçenekleri olmalı. Ama beta sürümü olduğu için bir şey diyemiyorum.
Alıntıyı görüntüle
Öncelikle önerileriniz için teşekkür ederim zira kurulum dosyasını alelacele hazırladığım için kendisi biraz buglu :).Sonuçta ilk betası haklısınız.Tasarımı düzenleme yakında gelecek.Ve şu titremesini düzelteceğim ileri sürümlerde.Sekme adının boş olma sebebi durdur tuşuna bir şey yüklenmeden basmanız fakat onu önceki sekme olarak ayarlayacağım.Önerileriniz için teşekkürler :)
Birde siz "Ribozomlu Cıstırgo Sucuğu" değil misiniz :)

Alıntıyı görüntüle
Ve olabildiğince yeni simgeler bulmaya çalışıyorum.

Ribozom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Toprak
Şimdiden iyi kullanımlar :)

Öncelikle önerileriniz için teşekkür ederim zira kurulum dosyasını alelacele hazırladığım için kendisi biraz buglu :).Sonuçta ilk betası haklısınız.Tasarımı düzenleme yakında gelecek.Ve şu titremesini düzelteceğim ileri sürümlerde.Sekme adının boş olma sebebi durdur tuşuna bir şey yüklenmeden basmanız fakat onu önceki sekme olarak ayarlayacağım.Önerileriniz için teşekkürler :)
Birde siz "Ribozomlu Cıstırgo Sucuğu" değil misiniz :)
Ta kendisiyim :)

Ribozom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Toprak
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular