Neler Yeni

Kendi Yaptığım Tarayıcı(Measoft Atomic Chromium)

Çok güzel. Yalnız aklıma bir şey takıldı , yine Türk arama motoru olan Yaani'yi biliyorsundur. O bile çok ilgi görmezken (TV'ye reklam verdikleri halde) bunun başarılı bir proje olacağına inanıyor musunuz ekip olarak ? Yanlış anlama aşağılama için vs. söylemiyorum kesinlikle hatta bende indirip deneyimleyeceğim.
Bak şimdi sana şöyle söyleyeyim, Yaani Google'nin değişik bir tasarımıydı. Yani yerli değildi. Birde bu bilginin yayılmasıyla insanlarda ona karşı bir önyargı oluştu. Ben bile uzak duruyorum. Bu ise Chromium tabanlı olmasına rağmen tamamen benim emeklerimle yapılmış bir tarayıcıdır. Tamam, tasarım konusunda bazı tarayıcıları örnek aldım ama tümü benim emeğim. Ve ne yazık ki bir ekip değiliz. Ben tek tabancayım tek başıma hepsine koşturuyorum. Hiçbir yardımcım yok. Bu arada sıkıntı yok eleştiriye açığım.
@Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz Hocalarım sizin de görüşlerinizi merak ediyorum :)
@Beyfendiiii6 @Mehmet Akif @memoliady @Emre Baş @KafasıMeşgul @Sovereignty @shotpoter @ThorJ @Joffierr @EMREG. @snipzeroo @Serhat Efe @EmreAydın12 @TheTitanN @Tynxmega @djisotbiberi Önceki konudan hatırlıyorum sizleri, sizin görüşleriniz de benim için önemli :)

Son düzenleme:

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,051
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Chromium tabanını şu an çoğu tarayıcı kullanıyor. Önemli olan tabanın üzerine düzgünce katları çıkmak.

Chromium tabanını şu an çoğu tarayıcı kullanıyor. Önemli olan tabanın üzerine düzgünce katları çıkmak.
Deneyip yorum yapmanızı tercih ederdim ama yine de teşekkürler. Hız testlerini koydum bir neredeyse tüm testler de önde arayüzünü de değiştirip saydığım özellikleri eklersem on numara olur.

Krull

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
kruull krulll
Merhabalar! Şu anda heyecan doluyum çünkü yaptığım tarayıcının en büyük güncellemesini sizlere sunacağım. Hadi BİSMİLLAH.
Öncelikle tarayıcımın altyapısını değiştirdiğimi belirtmemde fayda var. Firefox olanda duruyor ancak sizlere sunacağım Chromium hali. Ve Chromium tabanlı olması aşırı hız katıyor.
Hız açısından bilinen tarayıcıların tümünü geçtiğimi belirtmemde fayda var :)
Yeni eklenen özellikler:
Chromium Taban
JavaScript Desteği
Unity Web Desteği(Yüklüyse)
CSS3 Desteği
HTML5 Desteği
WebGL 3D Desteği
Kısayollar
Geliştirici Seçenekleri ve İncele
Site optimizasyonları (Hız iyileştirmeleri)
Testler şöyle:
www.youtube.com Firefox: 2.24sn Chrome: 2.16sn Edge(Chromium): 2.13sn Atomic: 1.97sn
www.google.com Firefox 1.52sn Chrome: 1.37sn Edge(Chromium): 1.40sn Atomic: 1.33sn
www.msn.com Firefox 2.33sn Chrome: 2.30sn Edge(Chromium): 2.07sn Atomic: 2.09sn
Kısayollar:
Ctrl+T Yeni Sekme Kısayolu
Ctrl+N Yeni Pencere Kısayolu
Ctrl+W Seçili sekmeyi kapat
F5 Seçili sekmeyi tazele
F12 Geliştirici seçeneklerini (İncele)'yi aç.
Ctrl+Tab Bir sonraki sekmeye geçin
Ctrl+Shift+Tab Önceki sekmeye geçin
Ctrl+F Site içinde arama(Bul) çubuğunu açın (Sonrakini bulmak için Enter, kapatmak için Esc)
Hız açısından tüm tarayıcıları geçiyor. Sadece Edge'nin MSN'de 2ms avantajı var.
Eksik yanları hala var mesela hala kişiselleştirme gelmedi. Fakat tek başıma yaptığım için hoşgörü ile karşılarsınız diye umuyorum. Zaten Consumer Preview(Beta) sürümü olduğu için hala geliştiriliyor.
İsteyenler için link:
İndirme Linki: https://onedrive.live.com/?authkey=%21ABtJI1fpBQnTVkQ&cid=C8010AFC1FF80869&id=C8010AFC1FF80869%211077&parId=root&o=OneUp
Gerekli Dosyalar:
(Önerilerinizi ve Görüşlerinizi Bekliyorum[Bug, Özellik, Altyapı, Kısayol... vb. gibi öneriler])
Saygılar, Measoft Ekibi
sdn forumda gördüm seni :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,535
Üyeler
162,701
Son üye
TunTuns
Top Bottom