Linux in Turkey
80+
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bak şimdi sana şöyle söyleyeyim, Yaani Google'nin değişik bir tasarımıydı. Yani yerli değildi. Birde bu bilginin yayılmasıyla insanlarda ona karşı bir önyargı oluştu. Ben bile uzak duruyorum. Bu ise Chromium tabanlı olmasına rağmen tamamen benim emeklerimle yapılmış bir tarayıcıdır. Tamam, tasarım konusunda bazı tarayıcıları örnek aldım ama tümü benim emeğim. Ve ne yazık ki bir ekip değiliz. Ben tek tabancayım tek başıma hepsine koşturuyorum. Hiçbir yardımcım yok. Bu arada sıkıntı yok eleştiriye açığım.Çok güzel. Yalnız aklıma bir şey takıldı , yine Türk arama motoru olan Yaani'yi biliyorsundur. O bile çok ilgi görmezken (TV'ye reklam verdikleri halde) bunun başarılı bir proje olacağına inanıyor musunuz ekip olarak ? Yanlış anlama aşağılama için vs. söylemiyorum kesinlikle hatta bende indirip deneyimleyeceğim.
@Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz Hocalarım sizin de görüşlerinizi merak ediyorum
@Beyfendiiii6 @Mehmet Akif @memoliady @Emre Baş @KafasıMeşgul @Sovereignty @shotpoter @ThorJ @Joffierr @EMREG. @snipzeroo @Serhat Efe @EmreAydın12 @TheTitanN @Tynxmega @djisotbiberi Önceki konudan hatırlıyorum sizleri, sizin görüşleriniz de benim için önemli
Son düzenleme: