gaclaruhgelio
80+ Bronze
Çok kötü bir sistem. Upgrade için apu yada 1200af ile bir sistem daha mantıklı
Geleceğe yönelik bir sistem değil, APU sistem al ileride ekran kartı takarsın
Neden geleceğe yönelik değil? 5-6 yıl götürecek bir sistem benceo fiyata APU toplamak daha iyi olur sanki..
4c4t olduktan sonra ne amd ne intel sana adam akıllı ömür verir.Maalesef bütçe 2500 TL daha monitör vs var daha
Ben Intel işlemcinin daha uzun ömürlü olacağı görüşündeyim
Yok hocam birkaç gündür uzun araştırmalar sonucunda yaptımHocam bu sistemi ben mi önermiştim size?
Intel daha kötü laptobumda Intel ve nvidia vardı 3.yil ETS yüksek ayar kaldıramadı bu yüzden amdci oldumMaalesef bütçe 2500 TL daha monitör vs var daha
Ben Intel işlemcinin daha uzun ömürlü olacağı görüşündeyim
4c4t ne oluyor bro?4c4t olduktan sonra ne amd ne intel sana adam akıllı ömür verir.
İ3 ve ryzen 3 işlemcilerde 4 çekirdek ve 4 iş parçacığı var.Gelecek çoklu çekirdek kullanacak ve iş parçacığı yetersiz kalacak.4c4t ne oluyor bro?
Geleceğe yönelik demek ayriyeten yeni parça, işlemci gibi şeyleri takabilmek demek, yani işlemci değiştirmek istesen ilk anakartı ve Rami değiştirmen gerekirNeden geleceğe yönelik değil? 5-6 yıl götürecek bir sistem bence
Ramın frekans değeri yüksek geri kalan uyumlu olmuşAnakart: Tık
İşlemci: Tık
RAM :Tık
Kasa: Tık
HDD:Tık
PSU:Tık
Ekstra soğutucu fan: Tık
Ekran kartı: Tık
Dostlarım uzun araştırmam sonucu 2500 TL'ye bu sistemi yapabildim. Sistemdeki içerikleri linkleriyle beraberde vermiş bulunmaktayım.
Sistemi benim gibi ucuz oyun bilgisayarı araştıran isteyen arkadaşlara yardımcı olması için oluşturdum.
Şimdi: Sizce bu sistem nasıl? Darboğaz olur mu? Bu gibi soruları da aşağıda tartışalım konuşalım
İzlemek isteyenler için YouTube'da oyun testi yapılmış: Oyun testi tık
Ssd çöp.AMD AM4 Ryzen 3 2200G 3.5ghz 6mb OEM Orjinal Fanlı 65w KUTUSUZ - 83.44 USD + KDV
AMD AM4 Ryzen 3 2200G 3.5ghz 6mb OEM Orjinal Fanlı 65w KUTUSUZ En Uygun Fiyat Garantisi,www.dfsbilgisayar.com
SSD Harddisk Fiyatları ve Modelleri (Laptop - PC) | incehesap
En yeni SSD harddisk ürünleri, en ucuz fiyatlarla incehesap.com'da! Laptop - PC, 256 GB, 512 GB, SATA 3, NVMe SSD modellerini hemen inceleyin!www.incehesap.com
kardeşim gösterdiğim ramdan 2 tane almalısın fiyat 2530 TL yapıyor.
inan bana çok daha performanslı ve geleceğe dönük olduğundan iyi bir sistem. eline para geçincede RX 580 4 GB takarsın uçurursun sistemi.