Neler Yeni

Kendime eleman arıyorum

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Chapin

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar, kendime manüpüle yeteneği iyi, bilgisayardan anlayan, kurnaz birini arıyorum açıkca söylemek gerekirse ürünleri yüksek fiyattan satıcaz bunu yapabilicek kişilere sattığı her ürün için %2 komisyon vereceğim eğer 6000 liralık ürünü satabilirseniz yaklaşık 125 TL komisyon alıcaksınız. Biliyorum çok fazla uçuk gelir kazanmıyıcaksınız fakat bunu yapmak isteyen kişiler mesaj atabilir nasıl yapılcağını anlatabilirim.

Not: Vasıfsız kişileri bu iş için maalesef kullanamam lütfen kurnaz, zeki, vasıflı kişiler iletişime geçsin.

JoKeRsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Berat ünlü
Merhaba arkadaşlar, kendime manüpüle yeteneği iyi, bilgisayardan anlayan, kurnaz birini arıyorum açıkca söylemek gerekirse ürünleri yüksek fiyattan satıcaz bunu yapabilicek kişilere sattığı her ürün için %2 komisyon vereceğim eğer 6000 liralık ürünü satabilirseniz yaklaşık 125 TL komisyon alıcaksınız. Biliyorum çok fazla uçuk gelir kazanmıyıcaksınız fakat bunu yapmak isteyen kişiler mesaj atabilir nasıl yapılcağını anlatabilirim.

Not: Vasıfsız kişileri bu iş için maalesef kullanamam lütfen kurnaz, zeki, vasıflı kişiler iletişime geçsin.
:) tuhaf

Glass_Cat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
326
İsim
SANANE KARDEŞŞŞ

Yaşım 13 php,c++ ve JavaScript dillerini neredeyse tamamen biliyorum. Ticaretten anlamam.

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
%2 çok az çalışacak birini zor bulursun gibime geliyor. Hem bu forumun yaş ortalaması düşük ticaretten anlayan birini bulman da zor burda.

Chapin

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yaşım 13 php,c++ ve JavaScript dillerini neredeyse tamamen biliyorum. Ticaretten anlamam.
Maalesef hocam. Amaç sistem toplamak değil ticari zeka ve manipüle yeteneği daha önemli.
Mesaj otomatik birleştirildi:

%2 çok az çalışacak birini zor bulursun gibime geliyor.
Ayda elime 20 sistem geçiyor eğer kişi bunun 5 tanesini satabilirse aylık cebine 600 TL girebilir. Günde 1-2 saat ayırmanız yeterli.

robin

80+ Silver

Özelden konuşalım :)

Glass_Cat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
326
İsim
SANANE KARDEŞŞŞ
Maalesef hocam. Amaç sistem toplamak değil ticari zeka ve manipüle yeteneği daha önemli.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayda elime 20 sistem geçiyor eğer kişi bunun 5 tanesini satabilirse aylık cebine 600 TL girebilir. Günde 1-2 saat ayırmanız yeterli.
Dedem zehir gibidir ama kendi işi var

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,636
İsim
Özgürcan
bı urun koy dıyelım 100tl satıcaksın bır hesapdan 70tl arızalı olarak satılaga koy dıger hesabada sıfır 110tl koy pazarlıkla 100tl sat
letgodan oyle cok urun saattm

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
%2 ha iyiymiş,

Chapin

80+ Silver
%2 ha iyiymiş,
Sadece aracılık yapıcaksınız yük taşımıyıcaksınız bu işten 800 TL civarı kazanan kişiler var günde 1 saat ayırmanız yeterli olucaktır. İlerde işleri arttırırsam komisyonu çıkarmayı hatta yanıma yardımcı olarak almayı düşünüyorum.

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
Sadece aracılık yapıcaksınız yük taşımıyıcaksınız bu işten 800 TL civarı kazanan kişiler var günde 1 saat ayırmanız yeterli olucaktır.
Az para hocam coluk cocuk bulursunuz anca.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,019
Üyeler
168,551
Son üye
Canavar06
Top Bottom