Neler Yeni

Kendimi bildim bileli hayattan zevk almıyorum

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
Başlıkta da bahsettiğim benim açımdan önemli olan bir konu hiç bir şekilde hayattan zevk almıyorum. Ama bu herkesin gibi öyle sadece korona zamanında değil. Ben anaokulunda mutluydum ama ilkokulda depresyona girdiğimi hatırlıyorum (sebebini hatırlamıyorum.) Şuan 14 yaşındayım ve hala hayatı sevmiyorum sebebini pek anlamış değilim. Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden rica ederim iyi günler dilerim.

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C
Profesyonel destek almalısın.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Aileme bi gün söyledim ve gitmek istediğimi soyledim ama sacma sapan bir cevap verdiler ve gidemedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamam tesekkurler
Bi daha söyle hayattan zevk alamadığını bunun ötesinin çok kötü sonuçları olabileceğini söyle.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
60,990
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Hayattan zevk alacağın şeyler yap, hiçbir şeyden zevk alamama gibi bir durum olamaz. İllaki sevdiğin, seni meşgul edecek şeyler vardır. Onlara yönel.

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,072
İsim
Enes
Hayattan zevk alacağın şeyler yap, hiçbir şeyden zevk alamama gibi bir durum olamaz. İllaki sevdiğin, seni meşgul edecek şeyler vardır. Onlara yönel.
Bu tam olarak öyle bir şey değil zevk aldığın şeyi yapsan bile zevk almaz hale geliyorsun sıkıcı geliyor hemen

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mesela eskiden sarkı dinlemeyi çok seviyodum ama artık eski zevki yok hatta hiç zevki yok

Bu tam olarak öyle bir şey değil zevk aldığın şeyi yapsan bile zevk almaz hale geliyorsun sıkıcı geliyor hemen
aynen öyle

Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Ali Güney
İlgilendiği Kategoriler
Buraya bakma.
Başlıkta da bahsettiğim benim açımdan önemli olan bir konu hiç bir şekilde hayattan zevk almıyorum. Ama bu herkesin gibi öyle sadece korona zamanında değil. Ben anaokulunda mutluydum ama ilkokulda depresyona girdiğimi hatırlıyorum (sebebini hatırlamıyorum.) Şuan 14 yaşındayım ve hala hayatı sevmiyorum sebebini pek anlamış değilim. Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden rica ederim iyi günler dilerim.
Dopamin detoks yapabilirsiniz hocam.

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,072
İsim
Enes
mesela eskiden sarkı dinlemeyi çok seviyodum ama artık eski zevki yok hatta hiç zevki yok

aynen öyle
Anlıyorum seni anlatması da zor

w.mert

80+
hocam genel olarak insanlar böyle. yani bizde arkadaşımızın yanında olmadığımız sürece pek sıkılıyoruz. ben yüzme kursuna yazıldım hocam sizde kendinize güzel aktiviteler bulup; o akvitivitelerde eğlenip; arkadaşınızda olabilir. hocam hayat herkesi yordu

Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Ali Güney
İlgilendiği Kategoriler
Buraya bakma.
Biraz baktım ama kısaca anlatabilirmisin ? ne olduğu hakkında pek bir fikrim yok ta.
Hocam dopamin detoks genellikle 1 hafta boyunca mutluluk hormonu seviyesini dengelemek için yapılır.
Ve bu 1 haftada:
-Abur Cubur yok
-Müzik yok
-Dijital eğlence yok (Dizi-Film,Oyun vs.)
-Alkol yok
Böylece eskiden sıkılarak yaptığınız işler artık daha eğlenceli gelmeye başlıyor hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,649
Üyeler
160,723
Son üye
Pcbilgi
Top Bottom