Neler Yeni

Kendimi bildim bileli hayattan zevk almıyorum

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,748
İsim
SANANE
Başlıkta da bahsettiğim benim açımdan önemli olan bir konu hiç bir şekilde hayattan zevk almıyorum. Ama bu herkesin gibi öyle sadece korona zamanında değil. Ben anaokulunda mutluydum ama ilkokulda depresyona girdiğimi hatırlıyorum (sebebini hatırlamıyorum.) Şuan 14 yaşındayım ve hala hayatı sevmiyorum sebebini pek anlamış değilim. Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden rica ederim iyi günler dilerim.
Sanırım ben arkadaşlarımla olunca mutlu oluyorum, ablam hariç ailemi görünce sıkılıyorum daralma gelior.

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,072
İsim
Enes
Hocam dopamin detoks genellikle 1 hafta boyunca mutluluk hormonu seviyesini dengelemek için yapılır.
Ve bu 1 haftada:
-Abur Cubur yok
-Müzik yok
-Dijital eğlence yok (Dizi-Film,Oyun vs.)
-Alkol yok
Böylece eskiden sıkılarak yaptığınız işler artık daha eğlenceli gelmeye başlıyor hocam.
Geriye hiç bir şey kalmadı zaten sadece müzik dinleyip oyun oynarım

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
hocam genel olarak insanlar böyle. yani bizde arkadaşımızın yanında olmadığımız sürece pek sıkılıyoruz. ben yüzme kursuna yazıldım hocam sizde kendinize güzel aktiviteler bulup; o akvitivitelerde eğlenip; arkadaşınızda olabilir. hocam hayat herkesi yordu
Aileme soyleyecegim tesekkurler

Aileme soyleyecegim tesekkurler
Dostum bu durumu çözebildin mi aynı sorun bende de var en son mutlu olduğum dönemi hatırlamıyorum yaklaşık 6 7 yıldır hayattan hiç zevk alamıyorum. Bir gün bile mutlu olamadım. :(
Sigara içeyim dedim belki keyif verir vermedi bira içtim vermedi şimdi antidepresan almak için doktora gitmek istiyorum ama aileme durumu nasıl açıklarım bilmiyorum.

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
Sigara icki vs. onlar seni daha cok kotu yapar hic bulasmasaydin daha iyiydi aileme anlattim yine sacma sapan bir cevap verdiler arkadaslarimlarla dertlestim bir kiz arkadas yaptim sonu kotu bitse de onunlayken mutluydum dun hic bu kadar konusmadigim konulari annemle konustum kendisi de psikiyatriye gitti acikca gitmek istiyorum demedim ama zaten de gitmeme gerek yok suan da cunku o ilaclar seni iyi yapmiyor sadece duygularini bastiriyor senin yapman gereken ani yasamak hic bir seyi kafana takmamak insanlar ne der dusuncesini kafandan cikarmak sadece mutlu olmaya calisinca isler duzelmeye basladi
Dostum bu durumu çözebildin mi aynı sorun bende de var en son mutlu olduğum dönemi hatırlamıyorum yaklaşık 6 7 yıldır hayattan hiç zevk alamıyorum. Bir gün bile mutlu olamadım. :(
Sigara içeyim dedim belki keyif verir vermedi bira içtim vermedi şimdi antidepresan almak için doktora gitmek istiyorum ama aileme durumu nasıl açıklarım bilmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,645
Üyeler
160,722
Son üye
lavey
Top Bottom