Neler Yeni

Kendimi çok şanssız hissediyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Buğra Aykaç
21 yaşında bir birey olarak kendimi çok şanssız hissediyorum sanki teknolojiyi pek de takip edemiyorum gibi. Mesela Mayıs 2024'te kadar hiç oyun konsolum olmamıştı ama olan da 12 yıl önce çıkan oyun konsolu yani PS3. Yani anca oyun konsolum oldu diyebiliriz telefonu örnek alalım yaklaşık 3 yıldır aynı telefonu kullanıyorum öyle hiç amiral gemisi telefonum da olmadı maalesef.Sizce ne yapmalıyım şanssızlığı mı nasıl yenebilirim?

CharlesPolat

80+ Bronze
21 yaşında bir birey olarak kendimi çok şanssız hissediyorum sanki teknolojiyi pek de takip edemiyorum gibi. Mesela Mayıs 2024'te kadar hiç oyun konsolum olmamıştı ama olan da 12 yıl önce çıkan oyun konsolu yani PS3. Yani anca oyun konsolum oldu diyebiliriz telefonu örnek alalım yaklaşık 3 yıldır aynı telefonu kullanıyorum öyle hiç amiral gemisi telefonum da olmadı maalesef.Sizce ne yapmalıyım şanssızlığı mı nasıl yenebilirim?
Bunun şansla pek ilgisi yok gibi hocam

Fırhorse Sobutmoon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Ad
.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bence şükretmelisiniz, illa bir ilaha inanıyor olmanız da gerekmiyor. Mesela gözü olmayan var, kolu olmayan var, geçim derdi çeken var. Var da var yani.

Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
...
Buradaki tek şanssızlık; fiyatların pahalılığı. Herkeste aynı sorun var. Başlığı okuyunca günlerinizin hep kötü geçtiğini sandım. Eğer iyisini istiyorsanız çabalayıp alın. Sizdeki bu his şanssızlık değil, geç kalmışlık hissi. Bunun çözümü ise, "iyi ki daha geç olmadan aldım." Demek. Şanssız falan değilsiniz yani. İçiniz rahat olsun. :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Buğra Aykaç
21 yaşındasın okuyormusun?
Üniversiteyi bitireli 1.5 yıl oldu

Buradaki tek şanssızlık; fiyatların pahalılığı. Herkeste aynı sorun var. Başlığı okuyunca günlerinizin hep kötü geçtiğini sandım. Eğer iyisini istiyorsanız çabalayıp alın. Sizdeki bu his şanssızlık değil, geç kalmışlık hissi. Bunun çözümü ise, "iyi ki daha geç olmadan aldım." Demek. Şanssız falan değilsiniz yani. İçiniz rahat olsun. :D
Yaşadığım yer küçük bir yer ve orada iş imkanı çok az maalesef

Hocam bence şükretmelisiniz, illa bir ilaha inanıyor olmanız da gerekmiyor. Mesela gözü olmayan var, kolu olmayan var, geçim derdi çeken var. Var da var yani.
Zaten şükrediyorum ama şükretmenin de bir sınırı var bence.

Almak için çabalasak bir plan kursak?
Ben sadece tavsiye istiyorum o kadar. Bu kadar uğraşmanıza gerek yok hocam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Buğra Aykaç
Bir işe girip taksitle almayı deneyebilirsin. Rica ederim iyi forumlar.
Dediğim gibi yaşadığm yer küçük bir yer şehir falan değil. Tek çare memur olmak gözüküyor gibi görünüyor.

Yapacak bir şey yok... Sadece dediğim gibi, şansız değilsiniz geç kalmış hissediyorsunuz.
Evet geç kalmışım galiba haklısınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,149
Üyeler
165,129
Son üye
SakipT
Top Bottom