Kendimi degersiz gordugum icinmi boyle dusunuyorum

Reaksiyon skoru
86
18 yasindayim internet isleri ile ugrasiyorum bu isten iyi para kazandigimda oldu. Ama sanki bu islerden iyi para kazanmaya devam edersem haksiz kazanc elde etmisim gibi geliyor sanki daha fakir yasamam gerekiyormus gibi geliyor, neden boyle oluyor bilmiyorum. Sanki bende herkes gibi normal asgari yada onun bir kademe ustune calisip yasamazsam oldurulecekmisim gibi hissediyorum. Bu kendimi degersiz gordugumden dolayimi oluyor. Kendi babam 15 saat calisip ayda 30 35 bin tl aliyor kendimde kucuklugumden beridir para zor kazanilir memur ol devlete sirtini daya stilinde buyutuldum. Sosyal hayatim yok.

çok saçma bir düşünceymiş fakirlik kimseye laik değildir.

Yaptığın iş ne hocam

Memur olursan geleceğin garanti olur, memur olmayıp bu tarz işlerle uğraşırsan erken emekli olup hayatını yaşarsın. Arkadaşım KATÜ orman mühendisi, 5 yıl önce coin zımbırtısına girdi, işi gücü bıraktı, annesine 2024 model 0 Mercedes aldı 5 milyona. Boşver memurluğu falan. Herif para kazanarak erken emekli olma derdinde.

Video animasyon
Gayet iyi hocam legal sorun yok. Özel sektörün alt katmanlarında insanı insan yerine koymuyorlar, her işi veriyorlar mesai baskısı maaş geç yatması çeşitli onca olay var. Devlet ise anca Avrupa standartlarında insana değer veriyor, bu yüzden eski toprakların dediği şeye hak veriyorum. Tabi yüksek konumda özel sektör devletten daha iyi orası ayrı ama basit bir memurluk tutturup yan iş olarak devam edebilirsen iyi olacaktır

Sorması ayıp aylık ortalama ne kadar kazanıyorsun? Bir de önceki kuşağın şu söylemlerini dinlemeyin gerçekten eski imkansızlıklardan dolayı by şekilde düşünüyorlar para için çalışmayı düşünüyorlar parayı çalıştırmayı değil.

Sorması ayıp aylık ortalama ne kadar kazanıyorsun? Bir de önceki kuşağın şu söylemlerini dinlemeyin gerçekten eski imkansızlıklardan dolayı by şekilde düşünüyorlar para için çalışmayı düşünüyorlar parayı çalıştırmayı değil.
Su an sinav vakti calisamiyorum islere bakmiyorum ama yani cok degiskendi aylik belli bir ucret yok aktif iste yoktu tam, belli zamanlar yuksek rakamlar geldi kendime pc falan aldim. Masa koltuk, onun disinda su yaz donemi isleri dahada ilerletecegim... Uniyi aciktan okuyup 2 yil zaman kazanmam lazim yoksa firinda tarlada orda burda calisacagim yaz doneminde bile ailem okul bittigi gibi suraya gir vb. Gibisinden konusuyor, bos bos durma para girsin eve diyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,704
Üyeler
174,912
Son üye
Cem_Abi
Geri