Neler Yeni

kendimi nasıl geliştirebilirim

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
434
İsim
Eagle
beyler selamlar ben lise 1 de çıraklığa geçtim baba mesleği için çıraklıkda malum haftada 1 gün okula gidiyoruz o yüzden ben cahil kalmak istemiyorum kendimi geliştirmek istiyorum ne yapabilirim bilgi konusunda yani işden geliyorum pc acıyorum valo giriyorum bu düzeni artık değiştirmek istiyorum

SnareEcho

80+ Silver
beyler selamlar ben lise 1 de çıraklığa geçtim baba mesleği için çıraklıkda malum haftada 1 gün okula gidiyoruz o yüzden ben cahil kalmak istemiyorum kendimi geliştirmek istiyorum ne yapabilirim bilgi konusunda yani işden geliyorum pc acıyorum valo giriyorum bu düzeni artık değiştirmek istiyorum
Bırak çıkardığı okula başla.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,579
İsim
Emre siyah
kitap okuyarak başlayabilirsin

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,579
İsim
Emre siyah
para öyle demiyor ama
Mesaj otomatik birleştirildi:

kitap değilde video gibi
kendini geliştirmenin en basit yolu kitap okumaktır tabii bi yandan genel kültür ver tarih öğrenebilirsin

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
434
İsim
Eagle
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kendini geliştirmenin en basit yolu kitap okumaktır tabii bi yandan genel kültür ver tarih öğrenebilirsin
işte nasıl öğrenebilirim kitap okumak pek istemiyorum video izleyerek öğrenmek istiyorum

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
724
İsim
Musa ÖZ
Uygunsuz davranış
SABAH 4 TE KALK KOŞUYA ÇIK BASSSSSSSSSS KİTAP OKU 10 YUMURTA YE BASSSSSS YAZILIM ÖĞREN ZENGİN OL MASTURBASYONEL YAPPP

mehmetekn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Mehmet
knk videoizleyerek olmaz bu işler kitap okucaksın arkadaş çevren az çok bilgili okuyan insanlar olcak onlarla takılıcaksın pc de de az oynıcaksın
kaazanıcaksın

• Muhteşem
Reaksiyonlar: egle

Emrhan_

80+ Bronze
Kitap okuman lazım video ile olmaz. Okumak eskisi kadar önemli değil takdir ediyorum seni işinde başarılar.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: egle

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
Ergin belirledğin sayfa sayısı kadar kitap oku min mesela 50 sayfa çapraz okuma yap bir roman birde kendını geliştirme odaklı
Dil öğren
Pc de program öğren edit phosotop veya neye ilgin varsa
Son olarak
Sabah 5de kalk zaten para gelıyor diyr bılıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,411
Üyeler
167,838
Son üye