işte o biraz sıkıntı ben genelde mainlerim arasında canım istediğini oynarım ama her lanede nerdeyse 2,3 main var ve istediğimi oynamassam sıkılıyomLoLü bırak.
( şaka )
Bir koridor üzerinde yoğunlaş ve kendine main belirle.
dil engeli ingilizcem pek iyi değilSunucu değiş TR de oynama
kanka TR sıralaması kastım silverde takılıyordum plata kadar çıktım şuan gold 2 yim ve 40 maçta olan bu ama sadece jung ve ortalama 600 maçtır sadece nunu oynuyorum takıma bağlı ama tank jung her zaman iyidirknk tek lane oynamak sıkıyor mesela ben bazen kata oynamak istiyom bazen swain o yüzden kendimi her lanede geliştirirsem bence daha iyi olur birde her lanede 2,3 tane şampiyonda ustalaşmaya çalışıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
bütün günüm onlarla geçiyor
Naru closer izleyebilirsin Titanlar kanalı var karakterlerin birincileri öğretici video yapıyor birde lynxx çerez var güzel videolar çekiyor oda eğer cidden kendini geliştirmek istersen geliştirirsin bunları izleyerek. Birde sık sık oynaman tecrübe kazanman lazım hatalarını eksiklerini tespit etmen lazımpek işe yaramıyorlar senin bir önerin varsa bir onada bakayım ama
Oyunu iyi oynayanları izleyip örnek alırsan gelişirsin.lolde kendimi geliştirmek istiyorum ama ne yapabileceğimi bilmiyorum oynadığım laneler jungle,sup,top,mid bu lanelerde kendimi nasıl geliştirebilirim gümüş eloda oynuyorum şu an
Lynxçerez in pro oyuncuların analazini yaptığı videoları izle baya bir yararı oluyorIzliyorumda pek bir fayda görmedim az gördüm sayilir
aga konu hortlamışda lolde zaten daha iyiyim elmas ligine kadar yükseldim bana yeter birde cidden bunun için vakit ayırmadım yayıncıları izledim ve bu benim için bir hobi gibiydi artık eğlencesine tek atmalı çarlar falan oynuyom zaten artık derslerime odaklanmaya başladımLol'ü daha iyi oynamak için ayıracağın vakit yerine başka işlerle ilgilenmek daha mantıklı.