Neler Yeni

Lolde nasıl kendimi geliştirebilirim?

Impe

80+ Silver
LoLü bırak.
( şaka )
Bir koridor üzerinde yoğunlaş ve kendine main belirle.
işte o biraz sıkıntı ben genelde mainlerim arasında canım istediğini oynarım ama her lanede nerdeyse 2,3 main var ve istediğimi oynamassam sıkılıyom
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sunucu değiş TR de oynama
dil engeli ingilizcem pek iyi değil

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
knk tek lane oynamak sıkıyor mesela ben bazen kata oynamak istiyom bazen swain o yüzden kendimi her lanede geliştirirsem bence daha iyi olur birde her lanede 2,3 tane şampiyonda ustalaşmaya çalışıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

bütün günüm onlarla geçiyor
kanka TR sıralaması kastım silverde takılıyordum plata kadar çıktım şuan gold 2 yim ve 40 maçta olan bu ama sadece jung ve ortalama 600 maçtır sadece nunu oynuyorum takıma bağlı ama tank jung her zaman iyidir

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Fırat Yılmaz
pek işe yaramıyorlar senin bir önerin varsa bir onada bakayım ama
Naru closer izleyebilirsin Titanlar kanalı var karakterlerin birincileri öğretici video yapıyor birde lynxx çerez var güzel videolar çekiyor oda eğer cidden kendini geliştirmek istersen geliştirirsin bunları izleyerek. Birde sık sık oynaman tecrübe kazanman lazım hatalarını eksiklerini tespit etmen lazım

• Beğen

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar
çok klasik bir laf olacak ama

daha çok oynayarak

• Beğen

Sensei123

80+ Bronze
lolde kendimi geliştirmek istiyorum ama ne yapabileceğimi bilmiyorum oynadığım laneler jungle,sup,top,mid bu lanelerde kendimi nasıl geliştirebilirim gümüş eloda oynuyorum şu an
Oyunu iyi oynayanları izleyip örnek alırsan gelişirsin.

• Beğen

Sensei123

80+ Bronze
  • Muhteşem

Messinin kramponu

80+ Bronze
Hocam oyunda pek klavye kırmışlığım yok ama belliki oyun biraz strateji istiyor. Farklı kitler kullan, takım kur, main belirle ve arkadaşlarınla dolaş.
az oynadım diye linçlemezsrniz sevinirim.

Kazmacı basi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Lol'ü daha iyi oynamak için ayıracağın vakit yerine başka işlerle ilgilenmek daha mantıklı.

Impe

80+ Silver
Lol'ü daha iyi oynamak için ayıracağın vakit yerine başka işlerle ilgilenmek daha mantıklı.
aga konu hortlamışda lolde zaten daha iyiyim elmas ligine kadar yükseldim bana yeter birde cidden bunun için vakit ayırmadım yayıncıları izledim ve bu benim için bir hobi gibiydi artık eğlencesine tek atmalı çarlar falan oynuyom zaten artık derslerime odaklanmaya başladım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,478
Üyeler
164,679
Son üye
gullux1
Top Bottom