Lolde her maç taşımama rağmen lig atlayamıyorum

Dryzensu

80+
Reaksiyon skoru
0
Öncelikle iyi günler lolde lig kasıyorum jungle mainim 12 win 3 lose bi streak yapmıştım her maç taşımama rağmen bu streakten sonra 4 maç üst üste lose aldım toplane try 1/10 olması gibi boş insanları atmaya başladı ligim silver oyuna yeni başladım ve genellikle closer izliyorum 2 aylık bi süreçte bu raddeye geldim jg main olarak oynadığım çarlar genellikle viego,trundle,nidalee,skarner, gibi çarlar kullanıyorum ve ormandaki çoğu çara hakimim ne yapmam lazım düzgün duom yok her maça böyle dog atarsa kafayı yiyeceğim başta euw heves edip hesap kastım hocam gold 4 olabildim dahada kasmak istemedim çünkü 65 ping ile oyun oynamak cidden eziyet. ordada sadece jung oynayarak asla hiçbir oyunda feedleyipte lose yemişliğim yoktur jg oynarken 5 win streak üstüne sup otofill vermesi olsun o maçtan sonra 1/10 try vermesi olsun çok dertli bi durum napmam lazım

Öncelikle iyi günler lolde lig kasıyorum jungle mainim 12 win 3 lose bi streak yapmıştım her maç taşımama rağmen bu streakten sonra 4 maç üst üste lose aldım toplane try 1/10 olması gibi boş insanları atmaya başladı ligim silver oyuna yeni başladım ve genellikle closer izliyorum 2 aylık bi süreçte bu raddeye geldim jg main olarak oynadığım çarlar genellikle viego,trundle,nidalee,skarner, gibi çarlar kullanıyorum ve ormandaki çoğu çara hakimim ne yapmam lazım düzgün duom yok her maça böyle dog atarsa kafayı yiyeceğim başta euw heves edip hesap kastım hocam gold 4 olabildim dahada kasmak istemedim çünkü 65 ping ile oyun oynamak cidden eziyet. ordada sadece jung oynayarak asla hiçbir oyunda feedleyipte lose yemişliğim yoktur jg oynarken 5 win streak üstüne sup otofill vermesi olsun o maçtan sonra 1/10 try vermesi olsun çok dertli bi durum napmam lazım
Hocam bende euwda diamondum sana tavsiyem şöyle 3 4 gün felan ara ver oyuna kafanı topla rahatla bide loser qya sokmuş oyun seni o yüzden bu aradada düzelir muhtemelen o olay rahat rahat oynarsın mentalinide toplarsın o aradada

Öncelikle iyi günler lolde lig kasıyorum jungle mainim 12 win 3 lose bi streak yapmıştım her maç taşımama rağmen bu streakten sonra 4 maç üst üste lose aldım toplane try 1/10 olması gibi boş insanları atmaya başladı ligim silver oyuna yeni başladım ve genellikle closer izliyorum 2 aylık bi süreçte bu raddeye geldim jg main olarak oynadığım çarlar genellikle viego,trundle,nidalee,skarner, gibi çarlar kullanıyorum ve ormandaki çoğu çara hakimim ne yapmam lazım düzgün duom yok her maça böyle dog atarsa kafayı yiyeceğim başta euw heves edip hesap kastım hocam gold 4 olabildim peak olarak ordada sadece jung oynayarak asla hiçbir oyunda feedleyipte lose yemişliğim yoktur jg oynarken 5 win streak üstüne sup otofill vermesi olsun o maçtan sonra 1/10 try vermesi olsun çok dertli bi durum napmam lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yani anlamıyorum hocam mental olarak bi sıkıntım yok bu oyunun eşleştirme sistemine göre wr yüksek adamlarla eşleşmem lazım karşıdaki adc %90 wr yunara oldugunda bıle tasıyıp wın aldıgım maclar var ne hikmetse wr sadece rakip takıma göre işliyor benim takımımda malesef sadece low elo dogları dolu

kardeşim malesef LoL biraz duo oyunu. euw hesap kasıyorum gold 4 yaptım hesabı. duo bakıyorum bende top mainim.

Aga hafta sonuna denk gelmişsin :D zaman gözeterek oynamakta fayda var, ben maçlarımı genelde akşam 4ten sonra oynamıyorum. Sabah 4 ile 8 arasında giriyorum. İşe gidip gelip akşam 8 9 yatıp gece o saatlerde kalkıp rank kasıyorum csde, normal gün içerisinde oynadığım maçlardan daha fazla kazanıyorum. Arkadaşlarınla gireceğin zaman ekstra hesabın olsun.

Aga hafta sonuna denk gelmişsin :D zaman gözeterek oynamakta fayda var, ben maçlarımı genelde akşam 4ten sonra oynamıyorum. Sabah 4 ile 8 arasında giriyorum. İşe gidip gelip akşam 8 9 yatıp gece o saatlerde kalkıp rank kasıyorum csde, normal gün içerisinde oynadığım maçlardan daha fazla kazanıyorum. Arkadaşlarınla gireceğin zaman ekstra hesabın o
Aga hafta sonuna denk gelmişsin :D zaman gözeterek oynamakta fayda var, ben maçlarımı genelde akşam 4ten sonra oynamıyorum. Sabah 4 ile 8 arasında giriyorum. İşe gidip gelip akşam 8 9 yatıp gece o saatlerde kalkıp rank kasıyorum csde, normal gün içerisinde oynadığım maçlardan daha fazla kazanıyorum. Arkadaşlarınla gireceğin zaman ekstra hesabın olsun.
okul var hocam yapamam oyle

Geri