conveyor belt overlord
80+ Silver
Bibergazı kesinlikle al yanında sinirlenirsen diye stun yedikleri zaman (gazdan dolayı) bi bacağa saplayıp kaçabilirsin
Bilemezsin ki, herkesin zevki başka.Mesela nerede işimize yaramaz?
En iyi yöntemBibergazı kesinlikle al yanında sinirlenirsen diye stun yedikleri zaman (gazdan dolayı) bi bacağa saplayıp kaçabilirsin
stun derken o kısmı anlamadım da bazen bibergazı etkilemiyor diyorlar okul endüstri meslek lisesi başka okulda yok müdür salmış okulu zaten emanet şartBibergazı kesinlikle al yanında sinirlenirsen diye stun yedikleri zaman (gazdan dolayı) bi bacağa saplayıp kaçabilirsin
Ufff bu çok fena acıtıyor. Bir defa arkadaşın mewzuya gitmiştik, arkadaş da servisçiden bu jopu ödünç almış. Gittiğimizde jopu arkadaşın elinden alıp bizi onla dövdüler.Boş zamanlarda da GTA-SA oynanır bunla...Siyah T Tipi Amerikan Plastik Jop | Polismalzemeleri | 1490
siyah t tipi amerikan kırılmaz plastik jopwww.polismalzemeleri.com
Adamlar bıçak çekiyorsa karşılık verilmeli eli boş olmaz!!!Hocam bir osuruk bombası alıyorsun, biri yanına gelirse yere atıp afalladıklarında kaçıyorsun. Trol deil demiş bir de ya, silah tavsiyesi istiyor okula gitmek için, git müdürle polisle falan konuş olum kendi kendine çözmeye çalışarak niye bela arıyorsun
biber gazı ülkede yasak değil mi?Köpekler için çözüm onlara yiyecek ver ekmek olabilir kemik olabilir o zaman seni dost görür taş atma sonra seni aklına kazır.
Diğeri ise bıçak olayı ise zor bir durum okula şikayetini yap ailene söyle varsa veliler toplansın ama burası biraz muz cumhuriyeti heryerde mümkün olmuyor bu o yüzden çantanda biber gazı taşı. Bıçak önermem tehlikeli iş onun yerine biber gazı + katlanır job olabilir ama biber gazı kesin olsun.
Normalde yasak da çocuğun bulunduğu durum da normal değil, alsın yanına nolur nolmaz, bıçak bu şakaya gelmez.biber gazı ülkede yasak değil mi?
Ağa annene babana şöyle taşının yani ALLAH korusun bir şey olur ama herhalde okulda deli hicmi fark etmiyorlarMerhaba, benim oturduğum Mahallede çok coban köpeği yani kangal oluyor ve okul da bıçak falan çekiyorlar bazen kendimi tutamıyorum kendimi 2 şekilde savunmam gerekiyor. Bana nasıl bir alet önerebilirsiniz kendimi savunmam için bu işlerden anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim (konu troll değildir.)
haklısınız aslında, birkaç kız arkadaşım da taşıyor yanında onlardan duymuştum yasak olduğunuNormalde yasak da çocuğun bulunduğu durum da normal değil, alsın yanına nolur nolmaz, bıçak bu şakaya gelmez.
Zaten Suriye'de değil miydik?Suriye falan mı ora kangal var ve okulda bıçak çekiyolar. Okulda bıçak çekilmesi normalmiş gibi kendini savunmak için silah almaktansa müdüre söyleyebilirsin.
Ama yine de istersen bir şeyler al bir çakı bıçak falan sapla işte gelenlerin bacağına.
bıçağa karşı savunma yapmak için teknik bilmek gerekir. Yanında kendini korumak için taşıyabileceğin tek şey biber gazı falan olur. Onun dışında bir olay olursa ve karşındaki seni bıçaklamaya çalışırsa kaçıp büyük ve kaldırabileceğin bir sandalye veya masa bulmanı öneririm. Üst vücudunu koruyacak şekilde saldırgana doğru ilerlersen vurma şansın olabilir. Vurunca da kaçabilirsin zaten toplum içindeysen illaki biri müdahale eder veya karşıdaki afallar. Kaçacak yerin yoksa ve karşıdaki kişi seni %100 bıçaklayacaksa yere yat ve tekmelemeye başla. Üst vücut kısmına bıçak yemektense bacaklarına yemen daha iyi olur yaşarsın. Ha yok ben dalacağım diyorsan karşındakinden fiziksel olarak güçlü olmalısın. Bıçağı savurduktan ve ıskaladıktan sonra adamın elini çevirebilirsen (bıçağın ucunu vücut kısmından uzak bir yere çevirebilirsen yani) saldırganın eline sert bir cisimle (taş gibi) ya da saldırganın elinin üstüne sert baskı uygulayarak avcunun açılmasını sağlayıp bıçağı düşürebilirsin. Tabii bu baya teknik ve pratik olmadan uygulama şansın çok düşük.Merhaba, benim oturduğum Mahallede çok coban köpeği yani kangal oluyor ve okul da bıçak falan çekiyorlar bazen kendimi tutamıyorum kendimi 2 şekilde savunmam gerekiyor. Bana nasıl bir alet önerebilirsiniz kendimi savunmam için bu işlerden anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim (konu troll değildir.)