Jason Statham
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 214
- İsim
- Jason Statham
Selamlar adım Talha, yaşım 18. Yaklaşık 3-4 yıldır hayalini kurduğum bir spor dalının basamaklarına tırmanmak için bu zamanı beklemem gerekiyordu yani liseyi bitirmem. Odamı baştan sona tasarladım masa aldım koltuk aldım klavye mouse monitör kasa derken Lisem de bitti ve hayalimi gerçekleştirmek için ilk adımları yaklaşık 5-6 ay önce attım. Birkaç ay önce her şey iyi gidiyordu. Ancak son aylarda kendime güvenememeye başladım. Neden olduğunu bilmiyorum. Uzun yıllardır League of legends oynuyorum. TR'de yüksek eloda oynamaktan bıktığım için, Şu an EUW'da HANGİ KORİDORDA OYNAYACAĞIMA KARAR VEREMEMEME rağmen 11 maçta Platin 2 ligindeyim. Her şeyi oynayabiliyorum ancak gerçekten karar veremiyorum. Sup oynasam çok iyiyim Rakan TR 3.lüğüm var ancak tek support oynayarak yükselemiyorum. Mid oynasam "EUW BASKISI" dediğimiz şey yüzünden kamp yiye yiye tilt oluyorum. Bu aralar top lane oynamaya karar verdim ancak orada da baya broken çarlar var MİD-TOP arası denemek istiyorum aranızda EUW Plat 1-2 elo ormancı varsa benimle iletişime geçebilir. Askerliğimi 3 yıl tecil ettirdim. Benim için en büyük kaygı zaman olmasına rağmen yine de baskıda hissediyorum kendimi. Ve şu Coronavirüs yüzünden de tam bu zamanlarda biraz soluklanmam gerekirken içimdeki enerjiyi dışarı atamıyorum. Normal hayatımda, özgüvenim yerindedir çoğu konuda kendime güvenirim. Ama dediğim gibi, son zamanlarda böyle bir sorunum var. Böyle bir sorun yaşadıysanız nasıl çözdüğünüzü veya tüyolar verebilirseniz minnettar olurum. Performansım iyi olmasına rağmen durup dururken kendime güvenim git gide azalıyor, SoloQ atma isteğim yok oluyor. Bu arada, ligim düşük olsa zaten bu işe adımımı atmam. Yani şu an kurduğum hayal ve hedefin boş olduğunu düşünmüyorum. 18 yaşında bir birey olarak, ilerideki hayatımı rahat yaşamak istiyorum. Planlarım arasında Üniversite okumak yok zaten okuma isteğim de pek yok. Demek istediğim; ESKİ GÜVENİMİ KENDİME GERİ NASIL KAZANDIRABİLİRİM?
Son düzenleme: