Neler Yeni

Kendine Güvenememek

Jason Statham

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Jason Statham
Selamlar adım Talha, yaşım 18. Yaklaşık 3-4 yıldır hayalini kurduğum bir spor dalının basamaklarına tırmanmak için bu zamanı beklemem gerekiyordu yani liseyi bitirmem. Odamı baştan sona tasarladım masa aldım koltuk aldım klavye mouse monitör kasa derken Lisem de bitti ve hayalimi gerçekleştirmek için ilk adımları yaklaşık 5-6 ay önce attım. Birkaç ay önce her şey iyi gidiyordu. Ancak son aylarda kendime güvenememeye başladım. Neden olduğunu bilmiyorum. Uzun yıllardır League of legends oynuyorum. TR'de yüksek eloda oynamaktan bıktığım için, Şu an EUW'da HANGİ KORİDORDA OYNAYACAĞIMA KARAR VEREMEMEME rağmen 11 maçta Platin 2 ligindeyim. Her şeyi oynayabiliyorum ancak gerçekten karar veremiyorum. Sup oynasam çok iyiyim Rakan TR 3.lüğüm var ancak tek support oynayarak yükselemiyorum. Mid oynasam "EUW BASKISI" dediğimiz şey yüzünden kamp yiye yiye tilt oluyorum. Bu aralar top lane oynamaya karar verdim ancak orada da baya broken çarlar var MİD-TOP arası denemek istiyorum aranızda EUW Plat 1-2 elo ormancı varsa benimle iletişime geçebilir. Askerliğimi 3 yıl tecil ettirdim. Benim için en büyük kaygı zaman olmasına rağmen yine de baskıda hissediyorum kendimi. Ve şu Coronavirüs yüzünden de tam bu zamanlarda biraz soluklanmam gerekirken içimdeki enerjiyi dışarı atamıyorum. Normal hayatımda, özgüvenim yerindedir çoğu konuda kendime güvenirim. Ama dediğim gibi, son zamanlarda böyle bir sorunum var. Böyle bir sorun yaşadıysanız nasıl çözdüğünüzü veya tüyolar verebilirseniz minnettar olurum. Performansım iyi olmasına rağmen durup dururken kendime güvenim git gide azalıyor, SoloQ atma isteğim yok oluyor. Bu arada, ligim düşük olsa zaten bu işe adımımı atmam. Yani şu an kurduğum hayal ve hedefin boş olduğunu düşünmüyorum. 18 yaşında bir birey olarak, ilerideki hayatımı rahat yaşamak istiyorum. Planlarım arasında Üniversite okumak yok zaten okuma isteğim de pek yok. Demek istediğim; ESKİ GÜVENİMİ KENDİME GERİ NASIL KAZANDIRABİLİRİM?

Son düzenleme:

Bymuco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Mücahit suna
Yapmak istediğin şey öğrenmek midir yoksa projemidir ? Biraz daha konuyu açsan kendini neye göre geliştirmek istiyosun burdaki dostlar eminim yardımcı olacaklardır.

Jason Statham

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Jason Statham
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yapmak istediğin şey öğrenmek midir yoksa projemidir ? Biraz daha konuyu açsan kendini neye göre geliştirmek istiyosun burdaki dostlar eminim yardımcı olacaklardır.
Aslına bakarsak kendimi geliştirmek. Öğrenmek sayılmaz.

Son düzenleme:

Jason Statham

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Jason Statham
Konuyu düzenledim. Hedefimin ne olduğunu söylemeyi pek istemiyordum ancak daha iyi yardımcı olmanız için bazı şeyleri düzenledim. @Bymuco

Bymuco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Mücahit suna
Dostum benim kendimce naçizane fikrim yapmak istediğin neyse onun üstüne üstüne gitmelisin evde boş boş durmak insanı karamsarlığa sürükler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Onur Şekerci
Öncelikle jungle pre bulmanı öneririm benim ligim çok yüksek olmasa da her eloda jungleın önemi ortaya çıkıyor.
Oyuna beraber girdiğin arkadaşınla uyum sağlarsan oyunlar kazanmaya başlarsan oyuna girme isteğin yerine gelir. Kazanmak insanı her zaman etkiler kim kazanmak istemez ki?

Jason Statham

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Jason Statham
Öncelikle jungle pre bulmanı öneririm benim ligim çok yüksek olmasa da her eloda jungleın önemi ortaya çıkıyor.
Oyuna beraber girdiğin arkadaşınla uyum sağlarsan oyunlar kazanmaya başlarsan oyuna girme isteğin yerine gelir. Kazanmak insanı her zaman etkiler kim kazanmak istemez ki?
Evet planlarım arasında var ancak bilirsin ki o elolarda şişirme veya arada kalmış ne kötü ne iyi olan oyuncular çok olduğu için genelde 1v9 oyun yapmak zorunda kalıyorsun ve takımındakiler bariz kötü oluyor. Anlatmak istediğim kesinlikle takım geliyor lig atlayamıyorum hüü değil. Bunu zaten yüksek elodaki oyuncu yapmaz. Ben de yapmıyorum. Ancak yüksek elo oyuncu olmama rağmen moralim çok bozuluyor. Normal hayatta da mental olarak kötü bir seviyede olduğum için bu oyun içinde mental boom yaratıyor. Anlatmak istediğim güzel bir ormancıya şu anlık rastlamadım. Öneri için çok teşekkür ederim yine de iyi bir ormancıya umarım yakın zamanlarda rastlarım :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Onur Şekerci
Evet planlarım arasında var ancak bilirsin ki o elolarda şişirme veya arada kalmış ne kötü ne iyi olan oyuncular çok olduğu için genelde 1v9 oyun yapmak zorunda kalıyorsun ve takımındakiler bariz kötü oluyor. Anlatmak istediğim kesinlikle takım geliyor lig atlayamıyorum hüü değil. Bunu zaten yüksek elodaki oyuncu yapmaz. Ben de yapmıyorum. Ancak yüksek elo oyuncu olmama rağmen moralim çok bozuluyor. Normal hayatta da mental olarak kötü bir seviyede olduğum için bu oyun içinde mental boom yaratıyor. Anlatmak istediğim güzel bir ormancıya şu anlık rastlamadım. Öneri için çok teşekkür ederim yine de iyi bir ormancıya umarım yakın zamanlarda rastlarım :)
Hangimiz rastladık ki iyi bir jungle oyuncusuna :D
Umarım seni ligde görebiliriz. Olmayacak diye bir şey yok Sergeni(BB) örnek alırsak ligde GS da oynuyordu şimdi LCS de oynuyor.
Eğer ilerde iş olarak yapmak istiyorsan yılmaman lazım.

Jason Statham

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Jason Statham
Hangimiz rastladık ki iyi bir jungle oyuncusuna :D
Umarım seni ligde görebiliriz. Olmayacak diye bir şey yok Sergeni(BB) örnek alırsak ligde GS da oynuyordu şimdi LCS de oynuyor.
Eğer ilerde iş olarak yapmak istiyorsan yılmaman lazım.
Şükür yılmadım yılmam da, moral bozukluluğunun her zaman olabileceğini düşünüyorum. Şahsen önemi olan bunun üzerinden atlayıp işine daha iyi bir şekilde devam etmek. Dileklerin için minnettarım örnek de güzeldi sağol :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,744
Üyeler
163,713
Son üye
İsademirel01
Top Bottom