Kendini web sitemi nasıl live'a alabilirim?

Leilike JR

80+ Silver
Reaksiyon skoru
852
arkadaşlar bizim veri tabanı hocası bize bir öğrencisinin yerel işletmelere barkod okuma uygulaması yaparak nasıl para kazandığını anlattı bu da bana ilham oldu bizim ilçedeki bir tanıdığın işletmesinin web sitesini pratik olsun diye yapıyorum ama anlaşırsak siteyi yayınlamak istiyorum,anladığım kadarıyla bana bir alan adı ve hosting hizmeti sunacak bir yer lazım,domain adı www.siteadı.net/com olan bir şey lazım aynı anda max 5 kişi bile alsa yeter acemice bir şey olacak içinde js kodu bile yok tercihen 1-3 yıl online kalması VE tamamiyle ücretsiz olması lazım bunu nasıl yapabilirim mala anlatır gibi anlatır mısınız
teşekkürler

İş alıp ta forumdan sorarak iş yapmak isteyeni daha önce de başka bir yerde görmüştüm. Olmamıştı.

İş alıp ta forumdan sorarak iş yapmak isteyeni daha önce de başka bir yerde görmüştüm. Olmamıştı.
Usta bu arada pederle konuştum pederle bizim dükkanınkini yap ürün sayfasını yaparken fiyat özellik vermede yardımcı olurum demişti zaten bu siteden işletme sahibinin haberi dahi yoktu şimdi o projeyi kenara koyacağım

Bir sunucu kiralayacaksın ve oradan yayınlayacaksın. Ücretsiz hizmetlere erişim kısıtlı. Sanırım sade üyelere açık oluyor. Wordpress'e bir bak. En bilineni o.

İsimtescil’den domaini alabilir, ardından Natro’dan web hosting hizmeti satın alabilirsin. Ya da domain almadan, bir subdomain üzerinden de web siteni canlıya alabilirsin.

İsimtescil’den domaini alabilir, ardından Natro’dan web hosting hizmeti satın alabilirsin. Ya da domain almadan, bir subdomain üzerinden de web siteni canlıya alabilirsin.
Beyler netlify diye bir webhosting varmış direk oradan yayinlicam sanırım millete siteye giriş yapabilsin yeter

Yazilim veya internet sitesi için isteye cok uygun fiyata siteler, uygulamalar yapabilirim referanslarima burdan bakabilirsiniz ayrica com.tr domainler 1$ ihs.com.tr sitesinde ayrica hosting için burayi öneririm 5 yildir sorunsuz kesintisiz firma burada

Geri