Kendinizi şımartmak için ne satın alırdınız?

Rolex Daytona

Borcumu bitirsem yeter

1763672424379.webp

Madem para sorun değil; ilk önce şundan bir çekerim. Sonra da en güzelinden bir bilgisayar toplarım, bakarım keyfime.

Kendi evime yarış simülasyonu seti kurardım.

Kendi evime yarış simülasyonu seti kurardım.
hocam 90.000 lik kart kullanıyorsun, o seti kurmak senin için zor olmamalı gibi :kekw: :kappa:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Parayı dert etmeden gereksiz bi harcama yapacak olsam herhalde rotring mekanik kalem alırdım 1000 tl ye.
Yemek falanda yazabilirsiniz şunu yerdim vs diye.
Ruhum o kadar fakir ki aklıma bir şey gelmedi:peepo1:

Parayı dert etmeden gereksiz bi harcama yapacak olsam herhalde rotring mekanik kalem alırdım 1000 tl ye.
Hesap ettim günlük ortalama kişi başı 600tl vergi ödüyormuşuz yerimizde otursak da. Ben bununla kendimi şımartıyorum.

hocam 90.000 lik kart kullanıyorsun, o seti kurmak senin için zor olmamalı gibi :kekw: :kappa:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ruhum o kadar fakir ki aklıma bir şey gelmedi:peepo1:
O kartı alana kadar banka müdürünün kuklası oldum hocam :D çoklu kredi kartıyla bölüp aldım limitim bile yetmiyordu.

AirPods alırdım çok merak ediyorum şu kulaklığı ama 5 kat ucuza başka markalar varken de gereksiz geliyor o yüzden hep başka marka alıyorum. Şu efsane cuma indirimlerinde az indirim olursa yine de sırf merakımı gidermek için öyle bir gereksiz harcama yapabilirim 😀

ALLAH NASİP EDERSE Bİ GÜN THY İLE UÇMAYI DİLİYORUM

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,659
Üyeler
184,961
Son üye
sürvekeşfet
Geri