bmw 320i alırdım biner dururdumParayı dert etmeden gereksiz bi harcama yapacak olsam herhalde rotring mekanik kalem alırdım 1000 tl ye.
Yemek falanda yazabilirsiniz şunu yerdim vs diye.
bi turşusuz zurna dürüm yeterliParayı dert etmeden gereksiz bi harcama yapacak olsam herhalde rotring mekanik kalem alırdım 1000 tl ye.
hocam 90.000 lik kart kullanıyorsun, o seti kurmak senin için zor olmamalı gibiKendi evime yarış simülasyonu seti kurardım.
Ruhum o kadar fakir ki aklıma bir şey gelmediParayı dert etmeden gereksiz bi harcama yapacak olsam herhalde rotring mekanik kalem alırdım 1000 tl ye.
Hesap ettim günlük ortalama kişi başı 600tl vergi ödüyormuşuz yerimizde otursak da. Ben bununla kendimi şımartıyorum.Parayı dert etmeden gereksiz bi harcama yapacak olsam herhalde rotring mekanik kalem alırdım 1000 tl ye.
O kartı alana kadar banka müdürünün kuklası oldum hocamhocam 90.000 lik kart kullanıyorsun, o seti kurmak senin için zor olmamalı gibi![]()
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ruhum o kadar fakir ki aklıma bir şey gelmedi![]()
Güle güle kullanın, öderken güldürmeyecek belliO kartı alana kadar banka müdürünün kuklası oldum hocamçoklu kredi kartıyla bölüp aldım limitim bile yetmiyordu.
Sağ olun hocam, çok şükür ödemesini bitirdim ilk çıktığı dönem almıştım. Daha iyileri sizin olsunGüle güle kullanın, öderken güldürmeyecek belli![]()
AirPods alırdım çok merak ediyorum şu kulaklığı ama 5 kat ucuza başka markalar varken de gereksiz geliyor o yüzden hep başka marka alıyorum. Şu efsane cuma indirimlerinde az indirim olursa yine de sırf merakımı gidermek için öyle bir gereksiz harcama yapabilirimParayı dert etmeden gereksiz bi harcama yapacak olsam herhalde rotring mekanik kalem alırdım 1000 tl ye.