İtopyadan yeni bilgisayar aldım bazen chrome da gezerken bazende oyundayken kendini resetliyor Bilgisayar ısınmıyor hiç sıcaklık dereceleri 33 normalde oyunda 37 Derecelerde geziyor game booster 500w psu kullanmaktayım bilgisayar kendini resetlediginde monitör kapanıyor klavye mouse ışıkları sönüyor tekrardan yanıyor acılıyor bilgisayar psu dan düşünüyorum garantiye göndericem sizce psudan mıdır birde itopya dan alıp bu tarz sıkıntı yaşayan süreci anlatabilir mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İtopyadan yeni bilgisayar aldım bazen chrome da gezerken bazende oyundayken kendini resetliyor Bilgisayar ısınmıyor hiç sıcaklık dereceleri 33 normalde oyunda 37 Derecelerde geziyor game booster 500w PSU kullanmaktayım bilgisayar kendini resetlediginde monitör kapanıyor klavye mouse ışıkları sönüyor tekrardan yanıyor acılıyor bilgisayar PSU dan düşünüyorum garantiye göndericem sizce psudan mıdır birde itopya dan alıp bu tarz sıkıntı yaşayan süreci anlatabilir mi ?
Bazen 10 gün boyunca resetlemiyır bazende günde 3 4 kez rezetliyor belirsiz yani zamanıİtopyadan yeni bilgisayar aldım bazen chrome da gezerken bazende oyundayken kendini resetliyor Bilgisayar ısınmıyor hiç sıcaklık dereceleri 33 normalde oyunda 37 Derecelerde geziyor game booster 500w PSU kullanmaktayım bilgisayar kendini resetlediginde monitör kapanıyor klavye mouse ışıkları sönüyor tekrardan yanıyor acılıyor bilgisayar PSU dan düşünüyorum garantiye göndericem sizce psudan mıdır birde itopya dan alıp bu tarz sıkıntı yaşayan süreci anlatabilir mi ?